Intervinguts 313 grams d’heroïna i cocaïna i detingudes tres persones pertanyents a un clan en Algemesí

Utilitzaven pisos-fumadors per a evitar que els compradors isqueren amb la droga al carrer

Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a tres persones de 23 i 56 anys, pertanyents a un clan familiar dedicat pel qual sembla a la distribució d’heroïna i cocaïna a Algemesí. En el transcurs de la investigació, s’han intervingut 272 grams de, pel que sembla, heroïna, i 41 grams de cocaïna, tres bàscules de precisió i divers material per a la manipulació de les substàncies estupefaents, a més de localitzar un fumador per a consumir les substàncies en el registre practicat.

Les investigacions es van iniciar al començament d’enguany, quan els agents van tindre coneixement que un clan familiar podria estar dedicant-se a la distribució d’heroïna a Algemesí, així com van detindre a una persona en possessió de 100 grams de, pel que sembla, heroïna.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que este clan usava pisos-fumadors, on pel que sembla els compradors consumien les substàncies sense haver d’eixir al carrer amb estes.

Continuant amb les investigacions els policies van observar com un dels sospitosos anava diàriament des del seu domicili fins al pis-fumador, on a la seua arribada començaven a accedir persones que solien romandre en el seu interior al voltant de 45 minuts. L’ara detingut, que era el líder del grup, pel que sembla traslladava xicotetes quantitats de substància estupefaent quan anava al pis-fumador, tornant a fer el mateix recorregut cada vegada que se li acabaven. També van esbrinar que el primer detingut era una persona de la seua confiança, que li traslladava i subministrava les substàncies.

En el transcurs de les investigacions, els agents van identificar a la dona del líder, així com la van detindre, ja que portava amb si 72 grams de, pel que sembla, heroïna i 21 grams de cocaïna.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van detindre al sospitós en el peatge de l’autopista quan tornava d’adquirir substàncies estupefaents en una localitat de la província amb 80 grams d’heroïna.

Els tres detinguts, un d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Publicitat