Troben el cos del piragüista desaparegut a Algemesí

Al voltant de les 21.30 hores, en el seu recorregut pel riu d'Algemesí a Alzira, a tres quilòmetres riu avall, va ser localitzada la piragua però no hi havia rastre de l'home desaparegut

Bussejadors s'uneixen a la cerca del piragüista desaparegut. EFE/Consorci Bombers València

L’equip de cerca que s’havia conformat per a la localització del piragüista desaparegut en el riu Xúquer, en el terme d’Algemesí, ha trobat el cos sense vida de l’home, segons ha informat el Consorci de Bombers de València.

De moment, no s’ha facilitat informació sobre el tram del riu en el qual ha sigut trobat el cos ni cap altra dada sobre les circumstàncies del succés.

En l’operatiu han participat bombers del Consorci de València, forestals i voluntaris, a més d’especialistes del grup de rescat en altura (GERA), drons i l’helicòpter de la Generalitat.

A les 20.05 del divendres els va arribar l’avís que un home havia eixit a fer piragüisme a les tres de la vesprada i encara no havia tornat, per la qual cosa es va mobilitzar un operatiu de cerca amb bombers del parc d’Alzira amb zodíac, el grup de rescat GERA i el cap del parc.

Al voltant de les 21.30 hores, en el seu recorregut pel riu d’Algemesí a Alzira, a tres quilòmetres riu avall, va ser localitzada la piragua però no hi havia rastre de l’home desaparegut.

Publicitat