09:12 - martes, 5 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Algemesí prepara la zona recreativa de la Xopera per a Setmana Santa i Pasqua

El regidor de Medi ambient, Pau Montalvà, ha comentat que es tracta de “un espai amb molta presència de persones on és necessari fer treballs d’aquesta classe per a reduir els possibles accidents i que la gent es trobe a gust”.

Els pròxims dies de Setmana Santa i Pasqua es preveu una presència massiva en aquest entorn per a passar el dia. També durant els caps de setmana molts veïns gaudeixen de la Xopera.

La millora de l’accés al bar i els serveis existents, actuacions de neteja, implantació de proteccions de fusta, millora de les senyalítica, incorporació de contenidors per al reciclatge o delimitació d’espais per a impedir l’accés dels cotxes són altres actuacions que posen en valor aquest espai verd i d’oci.

“Estem donant més presència i importància a aquest espai natural i per això hem promogut activitats perquè la gent s’acoste, conega i disfrute no solament de la zona recreativa també del Bosc de Ribera i sempre demanem que es faça un ús responsable dels espais naturals”, assegura el regidor.

Últimas noticias

Contenido relacionado