Aliaga: “Els veïns de Rocafort elaboraran el programa electoral del PP”

Una web oberta les 24 hores del dia als veïns de Rocafort per a conéixer les seues propostes, idees i preocupacions.

El Partido Popular de Rocafort ha posat en marxa una nova pàgina web que estarà oberta als ciutadans les 24 hores del dia, on poden enviar les seues propostes, idees, millores i inquietuds. (www.ppval.org/rocafort).

Les propostes les poden registrar en la web o en bústia habilitada per als quals preferisquen fer-ho en paper. Tots els veïns de Rocafort han rebut a les seues cases un fullet informatiu amb la finalitat que puguen participar de forma activa en l’elaboració del
programa electoral del PP de Rocafort.

Agustín Aliaga, candidat a l’alcaldia de Rocafort, ha assegurat “que una participació ciutadana activa és fonamental per a aconseguir el municipi que necessitem i desitgem”. Sobre la base de les propostes rebudes, així com totes les inquietuds que es recullen de la societat civil, associacions i urbanitzacions, s’elaborarà el programa electoral del Partido Popular de Rocafort, amb el concorrerà a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.

“La nostra intenció és que els veïns de Rocafort elaboren el programa electoral del PP del nostre municipi”, ha assenyalat Aliaga. El Partido Popular de Rocafort es presenta a les eleccions municipals amb el lema “il·lusió per Rocafort” i segons ha assegurat Aliaga “volem crear un projecte per als pròxims quatre anys integrador i inclusiu on els ciutadans tinguen un paper actiu”.

CatalàEspañol