20.6 C
Valencia

Alicia Torres, nova presidenta del CSIF Comunitat Valenciana

El 98% de compromissaris dona suport a la candidatura en la qual ocupa la vicepresidència Rafael Cantó i repeteixen els presidents provincials.

- Publicitat -AVL

El sindicat CSIF ha triat, com a presidenta autonòmica de la Comunitat Valenciana, a Alicia Torres Palanca, funcionària de carrera de la Generalitat Valenciana. El 98% dels 210 compromissaris que han emés vot en l’IX Congrés Autonòmic ha donat suport a l’única candidatura que s’ha presentat a este congrés. Alicia Torres substitueix en el càrrec a Daniel Matoses, que es jubila.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) tindrà com a presidenta a la Comunitat Valenciana, per als pròxims quatre anys, a Alicia Torres, tècnica de gestió de Conselleria d’Educació Cultura i Esport, llicenciada en Dret per la Universitat de València amb l’especialitat de Dret Públic i màster en Direcció d’Empreses per l’Institut d’Estudis Superiors CEU Sant Pau.

Alicia Torres, nascuda a Alfara del Patriarca i mare de dues filles, va començar la seua activitat en CSIF vinculada a l’assessoria jurídica en 1999. En 2004 va assumir la direcció del Departament de Formació del sindicat a la Comunitat Valenciana, i en 2007 va ser elegida vicepresidenta autonòmica de la central sindical, càrrec que ha exercit fins hui.

En la candidatura d’Alicia Torres ocupa el lloc de vicepresident Rafael Cantó, president del sector de Sanitat de CSIF Comunitat Valenciana. També integren la seua executiva els presidents de les unions provincials d’Alacant, Javier Tovar; Castelló, Javier Estrada; i València, Paula Breñas, a més de referents del sindicat com Maite Martínez o José Antonio Suárez.

La nova presidenta ha tingut paraules d’elogi i agraïment per al president sortint, Daniel Matoses, que ha dirigit la Unió Autonòmica de CSIF Comunitat Valenciana des de 1996 i que ha pilotat l’expansió del sindicat fins a l’actualitat. Matoses, en la clausura, ha destacat igualment la capacitat i coneixements de la nova presidenta del sindicat, alhora que ha subratllat que amb el nou equipe CSIF impulsarà més el seu creixement i assumirà nous reptes.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Borriana redistribuirà les seues àrees de competència delegades per l’Alcaldia

Després de la dimissió del regidor socialista Javier Gual "per motius personals" i la pròxima incorporació d'Ester Meneu en l'equip municipal de govern.

Detectats brots de coronavirus a Castelló, Orpesa, Onda i Benicarló

La província de Castelló ha registrat en 24 hores un total d'11 brots.

Sanitat prorroga durant 21 dies més les mesures restrictives per a la Comunitat Valenciana des de dilluns que ve

La Comunitat Valenciana registra 707 nous casos de coronavirus i 688 altes a pacients

L’AVL reivindica la figura literària de Carmelina Sánchez-Cutillas

Dona rebel, apassionada, lluitadora, forta, a més d’escriptora excepcional de les lletres valencianes del segle XX han sigut alguns dels molts qualificatius pronunciats en la Jornada Feminari en homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, Escriptora de l’Any 2020, organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania
- Advertisement -

: Valencià