7.3 C
Valencia

Alliberen a tres dones que estaven sent explotades en un domicili de Godelleta

S'ha detingut a una parella als quals se'ls imputen delictes de tràfic d'éssers humans, explotació laboral i estafa continuada.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Guàrdia Civil ha alliberat a tres dones d’origen sud-americà que estaven sent explotades en un domicili particular de Godelleta (València).

L’operació Fake-Job s’ha saldat amb la detenció d’un home i una dona –parella sentimental- als quals se’ls imputen els delictes de tràfic d’éssers humans, explotació laboral i estafa continuada.

Les tres joves que estaven sent explotades van ser les que van sol·licitar directament auxili a la Guàrdia Civil i a la Policia Local de Godelleta.

Els detinguts publicaven anuncis d’ocupació en una coneguda web i oferien treball com a servei domèstic en règim intern.

- Publicitat -

De totes les crides rebudes, sempre triaven el mateix perfil: dones joves, llatinoamericanes, en situació irregular a Espanya i amb residència fora de la Comunitat Valenciana.

Des de la seua incorporació en el domicili, els detinguts no respectaven les condicions prèviament pactades i les víctimes es veien obligades a fer les tasques domèstiques durant mesos sense percebre el seu salari.

Explotades i estafades

- Publicitat -

La parella detinguda va estafar a més a les joves explotades, convencent-les perquè els entregaren els seus estalvis, que depositarien suposadament en inversions beneficioses per a elles. L’engany els va arribar a causar un greu mal patrimonial a elles i a les seues famílies.

Gràcies a la investigació, s’han identificat quatre víctimes anteriors que també van ser explotades en el mateix domicili, remuntant-se fins a l’any 2017.

Per a completar esta informació poden posar-se en contacte amb l’Oficina Perifèrica de Comunicació de la Guàrdia Civil de València, en el telèfon 963 174 660, extensió 379.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,567FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià