El Consell contracta allotjaments per a turistes que hagen de realitzar aïllament domiciliari per la Covid-19

El Ple autoritza a Turisme CV a contractar dos hotels refugi a València i Benidorm per a ús exclusiu dels turistes allotjats en la Comunitat.

El Consell ha autoritzat a Turisme Comunitat Valenciana la contractació de serveis d’allotjament per a aquells turistes que hagen de realitzar aïllament domiciliari. D’aquesta manera, la Generalitat donarà cobertura gratuïta a tots aquells turistes que, davant sospites o confirmacions de COVID-19, hagen d’allargar la seua estada i romandre en la Comunitat Valenciana

Esta iniciativa, coordinada amb les organitzacions empresarials d’allotjament turístic (Hosbec, CET-CV, APHA, APTUR i Federació de càmpings de la CV) suposa la contractació per part de Turisme de dos establiments, un per a la prestació del servei a turistes allotjats a la província d’Alacant i un altre per als allotjats a València i Castelló.

D’esta manera es facilita la proximitat de l’establiment que presta el servei i es redueixen les gestions que hagen de realitzar-se per als corresponents trasllats.

En concret, Benidorm i la ciutat de València seran els punts de referència d’estos dos hotels refugi, amb habitacions disponibles per a ús exclusiu d’estos turistes i una inversió per part de Turisme de 280.000 euros.

CatalanSpanish