Més de 150 corredors participen en la 10K d’Almassora

Els gunayadors de la prova 5K ha sigut Sami Neffat (16:51) i Mariam Montón (21:28) i els guanyadors de la prova 10K, Iñaki Rubio (33:49) i María Tàrrega (45:59).

La IV 10K d’Almassora va prendre ahir els carrers del nucli urbà de la localitat. Els més 150 atletes que competir en esta carrera van eixir de la plaça Espanya i travessaran els principals carrers del centre històric en un recorregut urbà amb desnivells lleugers.

La prova va tindre un únic traçat de cinc quilòmetres, ja que inclou una carrera 5K per segon any consecutiu. Els esportistes que vaar  optper la prova llarga, van completar el recorregut en dues ocasions.

Abans de la carrera oficial, el club organitzador, ‘Animals de Monte’, van programar una competició infantil amb inscripció gratuïta i en la qual tots els participants van rebre un regal. Com a obsequi també als corredors de la prova de persones adultes, els organitzadors van lliurar una samarreta tècnica i commemorativa d’esta IV 10K d’Almassora.

El regidor d’Esports, Xavier Trenco, ha felicitat a l’organització pel treball realitzat i per “haver sigut capaços de mobilitzar a centenars de persones, entre atletes, voluntaris i col·laboradors”. Trenco i altres membres de l’equip de govern han participat en el lliurament de trofeus als guanyadors i guanyadores de cada categoria a última hora de la vesprada.

Cal recordar que l’Ajuntament d’Almassora col·labora en este esdeveniment esportiu per al qual destina efectius de la Policia Local. El Servei Esportiu Municipal (SEM) d’Almassora és un dels patrocinadors de la prova, amb la qual contribueix mitjançant de la nova línia de subvencions a esdeveniments esportius oberta en aquest exercici per la Regidoria d’Esports.

Els gunayadors de la prova 5K ha sigut Sami Neffat (16:51) i Mariam Montón (21:28) i els guanyadors de la prova 10K, Iñaki Rubio (33:49) i María Tàrrega (45:59).

ValenciàEspañol