domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Almassora acorda amb BP ajudes econòmiques per a les ONGs locals

L’Ajuntament d’Almassora ha aconseguit un acord amb l’empresa BP Oil per al lliurament a finalitats socials d’una part dels vendes de combustible realitzades en el municipi, en concret a les ONGs Creu Roja i Càritas. Aquestes entitats ja han informat que destinaran els fons a comprar productes de primera necessitat que és difícil que arriben a través de les donacions particulars, com ara bolquers, productes d’higiene personal i oli per a cuinar.

Per tal de comptabilitzar la quantitat de combustible servida, l’empresa distribuirà unes targetes entre els seus clients, que aquests hauran de presentar cada vegada que reposen. BP Oil s’ha compromés a abonar una part del total de litres venuts en qualsevol de les seues estacions de servei i que queden registrats en aquestes targetes.

Els interessats a rebre la targeta hauran de registrar-se, a partir de finals de gener, a través de la web que la companyia habilitarà per a açò. Després d’introduir dades bàsiques com ara nom i adreça, hauran d’escollir un punt de recollida de la targeta d’entre una llista d’opcions, que aniran des d’estacions de servei fins a locals públics del municipi. L’ús d’aquestes targetes, beneficiarà també als usuaris, els qui rebran un descompte de 3 cèntims d’euro per litre facturat a través de les mateixes.

L’acord aconseguit pel consistori i la companyia energètica, suposarà “un benefici per al poble i la continuació d’una línia de col·laboració que obrirem temps arrere” tal com ha reconegut l’alcaldessa, Susanna Nicolau. Els responsables de BP, per la seua banda, han assegurat que “la nostra voluntat és que els veïns d’Almassora es vegen beneficiats per les activitats comercials que realitzem i volem seguir treballant amb ells en tot allò que siga possible”.

Segons ha avançat Nicolau, l’engegada d’aquest sistema serà a la fi de gener. L’alcaldessa rubricarà l’acord amb la companyia en els pròxims dies i aquest tindrà una durada d’un any, després del qual serà prorrogable un altre any més. El lliurament de les donacions a les entitats benèfiques es realitzarà de manera trimestral per fer que, segons ha assegurat la primera edil, “l’ajuda arribe als més necessitats immediatament”.

Últimas noticias

Contenido relacionado