6.9 C
Valencia

Almassora adequarà la plaça Botànic Calduch per als xiquets amb discapacitat

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Els treballs de les obres de la plaça Botànic Calduch d’Almassora, han escomençat, en mans d’una empresa del municipi, que adequaran l’entorn per als xiquets en problemes de visió i reservaran una zona a xiquets amb discapacitat. El pressupost per a la transformació de la plaça és de 55.700 euros amb càrrec al departament de Serveis Públics.
El seu titular, Joan Antoni Trenco, ha visitat aquest matí les obres que, a més, permetran eliminar totes les barreres arquitectòniques en una superfície aproximada de 500 metres quadrats. La reconversió de l’entorn serà especialment beneficiosa per a xiquets amb problemes de visió, que disposaran de zones delimitades per colors molt intensos per a facilitar la seua integració.
“El paviment de cautxú serà especial, amb colors vius, i se sumarà a la incorporació de jocs inclusius i a l’eliminació de totes les barreres que en l’actualitat impedeixen l’accés de molts veïns”, ha declarat Trenco. L’edil s’ha mostrat esperançat que “aquestes obres minimitzen la degradació que arrossega l’entorn sobre la qual el temps ens ha donat la raó: demolir el bar de la plaça anys enrere no va servir de res”.
La zona infantil inclourà un carrusel al qual podran accedir cadires de rodes i un gronxador amb una cistella amb arnés per a xiquets que manquen d’autonomia física.
L’Ajuntament d’Almassora completarà el recinte amb altres atraccions infantils per a ampliar la zona de jocs després de l’eliminació dels graons perimetrals de fins a 15 centímetres. Després de les obres, que tenen un termini d’execució de dos mesos, la plaça comptarà amb rampes per a afavorir l’accés de cadires de rodes i carros de bebé i facilitar també el pas de persones majors en un espai que fins avui obligava a superar escales per a utilitzar els bancs en altura des dels quals s’albira la zona de jocs.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,557FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià