23.3 C
Valencia

Almassora adjudica la redacció del col·legi Ambaixador Beltrán per 345.000 euros

L'Ajuntament reserva més de 600.000 euros en una setmana per a educació.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Almassora ha adjudicat la redacció del projecte del col·legi Ambaixador Beltrán al gabinet Durán Moreno Arquitectos SLP per 345.658,64 euros. El bufet disposa de tres mesos per a presentar el projecte bàsic i d’execució amb els quals el consistori podrà traure a concurs públic les obres. Cal recordar que en este cas, l’actuació inclou l’enderrocament dels edificis i la construcció del nou centre.

En estos tres mesos, el gabinet que va guanyar el concurs d’idees per al col·legi Ambaixador Beltrán s’ocuparà de redactar el projecte bàsic i d’execució, així com el d’instal·lacions, l’estudi de seguretat i salut, la programació de control de qualitat, l’estudi de gestió de residus i l’eficiència energètica, a més de documents i projectes imprescindibles per a l’execució de l’obra nova, reforma o treballs previs d’adequació i demolicions.

El gabinet va resultar guanyador d’un concurs d’idees al qual es van presentar 14 ofertes per al disseny d’un col·legi que eixirà a concurs públic per 6,1 milions d’euros. El projecte que ara començarà a dissenyar el bufet d’arquitectura inclourà l’enderrocament dels dos edificis del recinte actual, a més dels murs perimetrals i el clos, així com els antics habitatges de mestres, atés que el futur centre serà més ampli que l’actual. El centre està previst en un solar de 5.700 metres quadrats amb sis unitats d’Infantil, 12 de Primària i menjador per a 360 comensals distribuïts en dos torns.

A més d’este centre, el bufet guanyador del disseny del col·legi Santa Quitèria també treballa en la redacció del seu projecte per a traure a licitació per 4.153.914,66 euros per a edificar al carrer Drets Humans, al costat del Centre de Formació i els Serveis Socials d’Almassora, i abandonar els barracons instal·lats en 2010. El disseny s’ha d’ajustar a una superfície de 5.041,70 metres quadrats amb tres unitats d’Infantil, sis de Primària i menjador per a 180 comensals en dos torns.

La regidora d’Educació ha recordat que, en menys d’una setmana, l’Ajuntament d’Almassora ha fet “tres importants passos per a les infraestructures educatives” amb l’adjudicació de la redacció dels projectes dels col·legis Santa Quitèria i Ambaixador Beltrán i la presentació de la memòria valorada en 10,6 milions d’euros per a les obres de l’IES Álvaro Falomir. Seguint esta planificació, l’equip de govern ha reservat 1.186.234,83 euros en el pressupost municipal de 2020 i altres 1.039.894,64 euros per al Santa Quitèria amb la intenció que la tramitació administrativa permeta iniciar la construcció en 2020.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,608FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Els consells de CaixaBank i Bankia donen el ‘sí’ a formar el banc més gran d’Espanya

El nou banc es dirà CaixaBank i comptarà amb més de 650.000 milions en volum d'actius.

Sanitat detecta un nou brot de coronavirus a l’Eliana

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 8 contagiats.

5 contagiats més a Ontinyent en un nou brot de coronavirus

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 37 contagiats.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Muro de Alcoy per contacte social

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 5 contagiats.

5 contagiats més a Castelló de la Plana en un nou brot de coronavirus

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 234 contagiats.
- Advertisement -

: Valencià