23 C
Valencia

Almassora crearà ajudes per a la incorporació de noves tecnologies en comerços

L'objectiu implica potenciar les vendes 'on line' per a millorar la competitivitat.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Almassora crearà una línia d’ajudes econòmiques per a la incorporació de noves tecnologies en el sector comercial local. L’objectiu és que petits i mitjans negocis s’acullen a esta subvenció per a sumar eines digitals que els permeten incrementar la seua competitivitat, sobretot enfront de les grans superfícies i el comerç ‘en línia’.

La pandèmia de coronavirus, que ha obligat a tancar els espais físics i limitar l’activitat a l’esfera digital, ha descobert punts febles en determinats comerços, als quals el consistori vol ajudar perquè reforcen la seua oferta. “Aprofitarem este moment tan difícil per als negocis perquè els qui vulguen facen un pas més en la digitalització, que ara s’ha convertit en imprescindible per a mantenir l’activitat”, segons el regidor de Comerç, Javier Martí.

La creació de pàgines web, la compra/venda en l’entorn digital i el maneig de xarxes socials són algunes de les competències que l’Ajuntament d’Almassora vol potenciar perquè la recuperació de l’activitat siga la més ràpida possible i esmene determinades manques detectades des de la pandèmia.

Al temps, insta als negocis locals a assessorar-se a través del servei gratuït que ofereix el Consorci del Pacte de la Ceràmica per a conéixer les ajudes econòmiques pel cessament o reducció de l’activitat. L’horari d’atenció és de 9 a 14 hores i el telèfon de contacte és el 647948588 per a tota mena d’establiments. També la web www.pacteceramic.es ofereix guies per a la tramitació de les ajudes econòmiques.

Mentrestant, els tècnics de l’Ajuntament d’Almassora han iniciat les gestions per a la devolució de la part proporcional de la taxa per l’ocupació de la via pública amb terrasses d’hostaleria per a compensar el tancament per la pandèmia. A més, el departament pretén l’exempció del pagament durant tot l’any i en noves fórmules administratives que reduïsquen les càrregues per als establiments existents i als qui sol·liciten l’obertura en un futur.

La intenció del consistori és l’ampliació de la zona de terrasses per a garantir la distància de seguretat entre taules reduint al mínim la pèrdua de clientela en exteriors. No obstant això, els serveis tècnics hauran d’estudiar cas per cas per l’amplitud de les voreres i la distància entre altres locals o guals.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià