sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Almassora ampliarà la subvenció a Varea per a recolzar-li en la fira de la Magdalena

L’Ajuntament d’Almassora ampliarà en 3.000 euros l’ajuda anual que percep el joneguer local Jonatan Blázquez, Varea, perquè afronte les despeses derivades de la cita en solitari en la plaça de bous de Castelló durant la pròxima fira de la Magdalena i la seua imminent presa de l’alternativa. El joneguer ha confirmat que l’alleujament de les seues despeses amb aquesta ajuda li permetrà oferir un descompte en la venda d’entrades a través de la penya d’aficionats que porta el seu nom.
La Regidoria de Festes i Cultura assumirà el desemborsament d’aquesta iniciativa que, en última instància, permetrà al joneguer aplicar un descompte de 3 euros a 1.000 entrades per a facilitar la major participació d’afeccionats locals en una cita de vital importància per a la carrera de Varea. L’objectiu és que el major nombre de veïns d’Almassora li acompanye en la seua actuació en solitari el pròxim 28 de febrer.
L’acord compta amb el suport de la penya taurina Jonatan Varea, presidida per Toni Molina, després de la reunió celebrada amb l’alcaldessa, Susanna Nicolau, i l’edil de Festes i Cultura, Isladis Falcó, a més del joneguer. Gràcies a aquesta iniciativa que alleujarà les despeses derivades de l’augment de la seua activitat enguany, els tiquets en graderia de sol per a la jonegada picada, que eixiran a la venda per 15,5 euros, podran ser adquirits per l’agrupació per 12,5 euros.
Segons ha indicat Batolla, seran 1.000 les entrades que comptaran amb el descompte. Totes elles seran repartides entre les penyes que figuren en el registre municipal. El consistori, a petició de l’agrupació, li lliurarà un llistat amb les associacions taurines inscrites oficialment perquè dividisquen els mil tiquets, a parts iguals, entre la totalitat d’agrupacions, que s’estimen en 80. Cada penya o colla les distribuirà entre els seus associats.
La pròpia edil de Cultura i la tinent d’alcalde Merche Galí van acompanyar ahir a Varea en la presentació del cartell taurí de Castelló per a desitjar-li sort en el seu proper tancament amb jònecs de Font Ymbro i El Parralejo. “Estem segurs que Almassora es bolcarà amb Varea en aqueixa primera vesprada de bous de la Magdalena que, esperem, li done el primer de molts triomfs al llarg de 2016”, segons Falcó.
L’activitat taurina local arrancarà este dissabte amb les II Jornades del Bou. La periodista Patricia Rodríguez moderarà la taula de convidats presidida pel ramader Adolfo Martín, que departirà sobre la seua doble participació en la fira de Falles amb el concurs de retalls i la brega a peu de la vesprada en una mateixa jornada. Nacho Lloret (Simón Casas Production), Rafael Gomar (Medetauro) i Vicente Nogueroles (Federació de Penyes de Bous al Carrer) completaran la taula redona.

Últimas noticias

Contenido relacionado