20.5 C
Valencia

Almassora portarà arròs de Les Calderes a les residències de la tercera edat i majors depenents

Es cuinaran a porta tancada el dia de Santa Quitèria com a gest simbòlic.

- Publicitat -AVL

Recordar l’esperit de solidaritat de Les Calderes i premiar el sofriment del col·lectiu més vulnerable durant la pandèmia de coronavirus.

La Regidoria de Festes i la Junta Local de Festes han acordat que l’equip de cuina d’este popular plat d’Almassora guise un parell de calderes simbòliques just en un mes, el pròxim 22 de maig, festivitat de Santa Quitèria, per a repartir arròs en les dos residències de la tercera edat i a domicili a les persones beneficiàries dels diferents programes d’atenció a majors.

“La suspensió de les festes de Santa Quitèria ens privarà de la celebració més important de la setmana gran, però volem que aqueix gest de solidaritat que sempre han simbolitzat Les Calderes arribe en esta ocasió al col·lectiu que més està patint la pandèmia de coronavirus: les persones majors”, segons ho ha destacat la regidora de Festes, Isladis Falcó.

Al marge de les persones internes en les dos residències de la tercera edat d’Almassora, l’Ajuntament entregarà a domicili les corresponents cassoles de fang als qui habitualment utilitzen el Servei de Teleajuda (136), Menjar a Casa (10), Major a Casa (9), Servei d’Assistència Domiciliària per dependència (13) i Servei d’Assistència Domiciliària Municipal (14). També rebran la seua ració d’arròs les 15 persones usuàries del Centre de dia. És a dir, 197 beneficiaris, a més dels interns en la residència municipal i Santa María Rosa Molas.

Així ho han acordat els departaments de Festes i Serveis Socials, que ja han facilitat els registres per a poder treballar amb previsió en el cuinat i repartiment de les racions a domicili. L’equip de cuiners, més reduït que habitualment per tractar-se d’un número molt escàs de racions, portarà avant el guisat d’arròs a porta tancada en el magatzem municipal en una jornada atípica per a la ciutadania d’Almassora.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,620FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià