L’Ajuntament d’Almassora obri el termini per a optar a 11 beques municipals de formació

Estudiants de titulacions vinculades a les ciències jurídiques i econòmiques, educació i informàtica complementaran la seua formació en el consistori.

470

L’Ajuntament d’Almassora ha obert el termini per a optar a les 11 beques municipals de formació que atorga la Regidoria d’Ocupació. Estudiants de llicenciatures o graus relacionats amb les ciències jurídiques i econòmiques, l’educació infantil i primària i els estudis informàtics podran presentar les sol·licituds per al programa Bec-Almassora Futur fins al pròxim 1 de març.

Les persones beneficiàries seran destinades a diferents departaments municipals, on realitzaran tasques en les quals podran aplicar els coneixements adquirits en la seua formació. Tots ells treballaran a mitja jornada i rebran una beca valorada en 500 euros mensuals.

“En aquesta tercera edició del programa de beques cerquem contribuir a la formació dels joves en dos àmbits”, ha manifestat el regidor d’Ocupació, Roger Beltrán. “D’una banda volem proporcionar-los experiència professional i, per l’altra, donar-los suport econòmic i contribuir a finançar els seus estudis”, ha detallat l’edil. Beltrán ha recordat que, “a fi d’agilitar els tràmits”, el formulari de sol·licitud han sigut publicats en la secció d’Ocupació de la pàgina web municipal.

Quant als períodes en els quals desenvoluparan la seua formació, els quatre estudiants de titulacions de ciències jurídiques i econòmiques destinats les àrees de Medi ambient, Recursos Humans, Esports i Activitats romandran en l’ajuntament durant sis mesos. Així mateix, els alumnes d’educació que col·labore amb el departament de Joventut, i el d’Informàtica que es forme en el departament homònim realitzarà pràctiques durant mig any.

En canvi, aquells aspirants que opten a formar-se al costat del personal de Dinamització Lingüística, Serveis Socials, Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) i Secretaria, ho faran durant els tres mesos del període estival, de juliol a setembre.

Cal destacar que totes les candidatures seran valorades per un tribunal format per funcionaris municipals. Igual que en anteriors edicions, l’apartat de mèrits que més valoraran serà la nota mitjana de l’expedient acadèmic, per la qual atorgaran fins a quatre punts. Fins a 1,5 punts podran obtenir-se pels coneixements d’idiomes comunitaris i un punt per altres titulacions relacionades amb l’objecte de la beca o per la situació minusvalidesa del sol·licitant. L’entrevista personal podrà aportar un màxim de tres punts.