Almassora celebra el seu primer Betlem Vivent d’Interés Turístic

Esta data especial coincideix també amb el canvi d'ubicació de l'esdeveniment, que es trasllada de la plaça de l'Església a la plaça Major, on les graderies situades enfront dels pòrtics acolliran al públic.

Publicitat

El Betlem Vivent de Lluïsos Almassora aconsegueix hui el seu 25 edició, la primera després de la declaració d’Interés Turístic Provincial. Esta data especial coincideix també amb el canvi d’ubicació de l’esdeveniment, que es trasllada de la plaça de l’Església a la plaça Major, on les graderies situades enfront dels pòrtics acolliran al públic. A més, la congregació homenatjarà la mare Amparo Adell, impulsora i creadora del primer pesebre vivent celebrat a Almassora.

Helena Martínez, Jorge Mundina i la resta de joves integrants de Lluïsos Almassora han volgut que este XXV aniversari siga el més especial en el nou emplaçament, una plaça que llueix renovada després de la pintura de la façana de l’antic Ajuntament d’Almassora. Allí no mancada detalle perquè la representació, en la qual també participaran animals, guanye en realisme.

PublicitatRovira  

Un guió adaptat i els donatius de les persones que assistisquen a la representació permetran que el públic de totes les edats gaudisca dels nous escenaris, decorats i músiques en la recreació del naixement de Jesús. D’igual forma, l’elenc reuneix voluntaris majors i xicotets per a donar vida a les escenes costumistes del passat, tot sota la direcció de la congregació religiosa.

La representació comptarà amb la presència de l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, i la regidora de Joventut, María Luisa Renau. “La declaració de Festa d’Interés Turístic Provincial és un al·licient perquè més públic d’ací, però també de municipis veïns, s’acoste a conéixer el Betlem Vivent, un espectacle únic en la programació d’Almassora”, segons Renau.

PublicitatJuega Limpio Orihuela