26.3 C
Valencia

Almassora retorna el rebut del bo d’autobús a l’UJI

Habilita la sol·licitud presencial i ‘on line’ per a l’alumnat afectat per la COVID-19.

- Publicitat -AVL

El departament de Joventut de l’Ajuntament d’Almassora ha habilitat la plataforma per a la devolució dels rebuts del bo d’autobús a la Universitat Jaume I.

El consistori ha obert les sol·licituds de manera presencial i telemàtica amb l’objectiu de facilitar a l’alumnat els mecanismes per al reintegrament de la part proporcional de l’abonament de transport a l’UJI a causa de la suspensió de les classes presencials a partir de mediats de març.

D’esta manera, al voltant de 50 estudiants poden sol·licitar cita prèvia en el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) en el 964560001 i acudir a l’hora acordada amb la instància general de sol·licitud de la devolució de l’import (disponible en la pàgina web municipal), el rebut de l’original pagat i la comunicació de dades bancàries (signada i segellada pel banc), també disponible per a la seua descàrrega ‘en línia’.

En cas d’optar per la via telemàtica, l’alumnat haurà de comunicar les dades bancàries per a indicar el número de compte en el qual realitzar el reembossament. Igual que en la sol·licitud presencial, el document ha d’estar signat i segellat per l’entitat bancària.

L’enllaç https://www.almassora.es/es/articulos/sol-licitud-de-devolucio-de-rebuts-de-joventut-per-causa-del-covid-19 permet sol·licitar la devolució del rebut després d’indicar el tipus de bo i adjuntar la còpia del rebut pagat.

Per a aquelles persones que no disposen de certificat electrònic (signatura digital) poden sol·licitar-ho en el SIAC amb cita prèvia i acudir a recollir-ho amb el DNI. El departament de Joventut ha habilitat el correu joventut@almassora.es i l’extensió 070 del telèfon 964560001 per a resoldre els dubtes de les persones interessades en el reembossament dels seus abonaments de transport.

Escola Matinera i Vespertina

L’Ajuntament d’Almassora també ha iniciat els tràmits per a la devolució de les quotes de l’Escola Matinera i Vespertina. En total, la quantia frega els 3.000 euros pels serveis no prestats des de l’inici de l’estat d’alarma a mitjan març.

El departament de Gestió Tributària escomet el procediment per a la devolució dels rebuts a les més de 200 famílies. Este reembossament se suma a la devolució de les taxes per serveis esportius no prestats.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,698FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià