Almassora cerca el millor cartell per a les festes de Santa Quitèria 2020

El consistori també convoca el concurs de fotografia taurina per a estos festejos.

L’Ajuntament d’Almassora ha tret les bases de la XXVII edició del certamen que premiarà al cartell que millor represente les celebracions patronals de Santa Quitèria. El jurat, compost per persones relacionades amb les arts plàstiques, dictarà el seu veredicte el 31 de març en la seu de la Junta Local de Festes. Així, l’autor del cartell guanyador del concurs rebrà un premi de 600 euros. Tots els artistes i pintors que desitgen participar en el certamen hauran de presentar les seues obres abans del 30 de març a les 13 hores.

Les condicions per al lliurament de les obres són les següents: el cartell ha d’adoptar la forma vertical, amb una superfície pintada de 65×90 centímetres i presentat en un bastidor de 70×100 centímetres. A més, de manera visible i que regruix per la col·locació i grandària de les lletres, haurà de figurar l’escut de la vila amb vèrtexs superiors recte i i vèrtexs inferiors corbs i apèndix inferior central. La proporció del castell amb dos portes, adornat amb merlets, coronat amb tres torres també emmerletades. El fons de l’escut serà blau ‘pantone 2945’. El castell estarà definit amb carreus sobre un fons de color pedra clar ‘pantone 1245’.

De manera imprescindible, la inscripció que ha de figurar en el cartell és: “Festes de Santa Quitèria 2020 Almassora. Del 15 al 24 de maig. Festes d’Interés Turístic Provincial”. D’altra banda, les obres que es presenten al concurs han de portar un lema en un sobre tancat al costat del cartell. A més, en el sobre s’inclourà el nom, cognoms, domicili, població, data de naixement, NIF de l’autor i telèfon de contacte. Cal recordar que els treballs es presenten en la Regidoria de Festes (plaça Pere Cornell, número 1).

Fotografia taurina

El consistori també ha convocat la XXVII edició del concurs de fotografia taurina. Igual que en les bases del cartell, qualsevol artista local o resident en una altra població pot presentar-se al concurs amb una fotografia en color o blanc i negre. Les úniques condicions són que es capture algun instant de la celebració de “bous al carrer” a Almassora i que la grandària de la imatge no supere els 30×40 centímetres, situada en una cartolina de 40×50.

D’altra banda, cada imatge presentada ha de constar d’un títol i pseudònim. Les fotografies han d’anar acompanyades d’un sobre que inclourà el pseudònim, nom i cognoms, domicili, població, NIF, telèfon de contacte i lloc d’Almassora on estiga presa la fotografia.

Finalment, els participants han de presentar els seus treballs abans del 30 de març a les 13 hores en la Regidoria de Festes, l’endemà, el jurat determinarà els premiats. El guanyador obtindrà un premi de 300 euros, mentre que l’accèssit per al segon classificat està valorat en 200 euros.

ValenciàEspañol