19.9 C
Valencia

Almassora atorga al Consell la llicència d’enderrocament del Grup B

Els treballs s'estendran de 8.00 a 22.00 hores després de signar l'acta de replanteig.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La junta de govern de l’Ajuntament d’Almassora concedirà hui la llicència per a l’enderrocament de els 38 habitatges del Grup B a l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl, dependent de la Generalitat Valenciana. Es tracta d’un permís d’obra major que el consistori autoritza després de supervisar el projecte d’enderrocament de les dos últimes “unitats edificatòries independents” del conjunt inicial de cinc.

Tal com assenyala el document, de els 94 habitatges de promoció pública situades en el número 167 de l’avinguda José Ortiz queden 38 en peus, que demolirà l’empresa Construcciones y Desmontes Ribera S.A. després de la signatura de l’acta de replanteig.

L’autorització que concedeix ara l’Ajuntament d’Almassora estableix que els treballs “hauran de realitzar-se entre les 8.00 i les 22.00 hores, quedant prohibida la realització dels mateixos fora d’este horari”.

En la mateixa línia, el permís municipal recorda l’obligació de l’empresa d’utilitzar maquinària que s’ajuste als nivells d’emissió sonora que estableix el Govern. D’esta manera, queda prohibit emprar maquinària el nivell de pressió de la qual sonora supere els límits establits.

- Publicitat -

A més, mentre dure l’execució de l’obra, i una vegada finalitzada la seua ocupació, la via pública quedarà en perfectes condicions de neteja i trànsit de vianants, sense elements aliens. En cas de desperfectes causats en les infraestructures públiques, la llicència municipal sosté que hauran de reposar-se amb la mateixa qualitat i amb l’aprovació dels serveis tècnics de l’Ajuntament en un termini màxim de 20 dies.

Excepte condicions tècniques inexcusables, les voreres hauran de quedar lliures per al trànsit de vianants i amb la deguda protecció mentre dure l’enderrocament. Si els treballs de demolició obliguen a ocupar esta zona, l’empresa habilitarà un pas alternatiu de vianants senyalitzat que garantisca en tot moment el pas de transeünts amb seguretat. Per tot això, està obligada a comunicar a l’Ajuntament l’inici dels treballs 15 dies abans.

- Publicitat -

L’actuació que durà a terme l’empresa navarresa abans de cap d’any té un cost de 269.047,05 euros amb càrrec a la Generalitat Valenciana. L’obra, que va eixir a concurs públic amb un pressupost límit de 354.215 euros, suposarà la demolició dels habitatges que van quedar exemptes d’enderrocament en 1998, quan van desaparéixer altres 56. “Després de moltes gestions, el bloc paredat i en estat de ruïna quedarà reduït a enderrocs, com vam prometre al veïnat del barri de Fàtima”, assevera l’alcaldessa, Merche Galí.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,565FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià