Almassora crea 700 places per a l’Escola Esportiva d’Estiu

El Servei Esportiu Municipal (SEM) d’Almassora ha obert el termini de preinscripció per a les activitats esportives de l’estiu, una oferta per a la qual ha creat 692 places. D’aquestes, 85 corresponen a l’Escola Esportiva d’Estiu, una alternativa temàtica desenvolupada per tercer any consecutiu a fi d’“ampliar l’oferta pública d’opcions per a les famílies que han de conciliar vida personal i laboral” i “presentar una alternativa per als joves de fins a 14 anys”, com ha assegurat el regidor d’Esports i Joventut en funcions, Xavier Trenco.

Així doncs, el preu de matriculació en aquesta escola serà de 35 euros per quinzena i l’horari s’estendrà des de les 8.30 fins a les 14.00 hores. Els xiquets i xiquetes inscrits realitzaran eixides senderistes i ciclistes, practicaran natació, atletisme i bàdminton i visitaran la platja per a jugar a pales o voleibol.

Pel que respecta als grups de natació, el SEM ofereix classes per a bebés des dels sis mesos i manté grups de 2 a 14 anys, així com un grup d’adults i un altre de natació sincronitzada. Les activitats esportives en el districte marítim per a aquest estiu seran gimnàstica, entrenament funcional i pilates i es realitzaran durant els mesos de juliol i agost per un preu de 9 i 19 euros al mes.

El públic podrà sol·licitar número per a aquestes activitats fins al pròxim 8 de juny en les instal·lacions de la piscina coberta i el sorteig es realitzaran el dilluns 10. Entre l’11 i el 13 de juny s’exposaran els resultats del sorteig i les hores i dies assignats per a la preinscripció, mentre que les inscripcions podran formalitzar-se a partir del 14 del mateix mes.

Classes gratuïtes
El SEM complementa aquesta oferta esportiva amb un catàleg d’activitats variades al llarg de l’estiu, que seran gratuïtes per a tots els veïns i veïnes que desitgen participar. A partir del 6 de juliol i amb caràcter quinzenal, el públic podrà sumar-se a les classes de ritmes llatins, zumba, pilates, entrenament funcional o botes de rebot que els monitors i monitores del servei impartiran al parc de Pitillo, el Xopar i Vorariu.

ValenciàEspañol