Almassora crea un club de conversa en anglés i introdueix classes per al maneig de drons

El regidor de Joventut, Xavier Trenco, ha presentat l’oferta d’activitats per a este últim trimestre de l’any i primer del curs lectiu, en el qual l’oferta formativa conviu amb tallers d’oci que aspiren a captar l’atenció de les i els joves del municipi.

Les primeres activitats començaran a mitjan setembre i el termini d’inscripció ja està obert per a cursos el de Director/a de Temps Lliure Educatiu, “un dels pocs que s’ofereixen en la província” en paraules de l’edil.

Entre les principals novetats d’esta agenda està la creació d’un club de conversa en anglés de nivell B1, que es reunirà tots els dijous a la vesprada en l’Ateneu Jove i al qual poden accedir estudiants a partir de 16 anys.

En l’apartat lúdic, destaca el taller d’introducció a la tecnologia dron, que serà gratuït fins a completar les 20 places que s’ofereixen i que s’impartirà el 19 i el 21 de novembre en el centre juvenil. La participació està oberta a joves a partir de 12 anys, els qui aprendran a pilotar els aparells i realitzaran el muntatge d’un d’ells.

“Treballem per a actualitzar en cada edició este calendari d’activitats i aconseguir arribar a les i els joves amb propostes que els permeten traure el màxim partit del seu temps lliure”, ha assegurat el regidor de Joventut, Xavier Trenco. Per a la consecució d’este objectiu, el consistori compta amb la Casa de Joventut d’Almassora, una iniciativa que els mateixos xics i xiques doten de contingut i que aspira a autogestionar-se.

El coordinador del projecte a Almassora, Isaac Parra, ha recordat que “el més important és que senten les activitats com a pròpies i s’animen a participar en elles, a fi d’aprendre tant del taller com de l’organització, d’assumir responsabilitats i de treballar en equip”. Cinema, sessions de cuina saludable, jocs de taula, ping pong i manga són algunes de les propostes que omplen el calendari de setembre, durant el que la Casa de Joventut d’Almassora obrirà de dilluns a divendres de 16.30 a 20.00 hores.

Pel que fa a les activitats de les entitats locals, el públic també podrà inscriure’s en el taller de màgia i en el de manualitats de Halloween que impartirà el grup de teatre Phoenix el pròxim 16 de novembre i en el curs de batucada que organitza Joventut al costat de l’Escola de Música Mestre Agut.

Així mateix, el Grup Scout Tramuntana i Lluïsos Almassora presenten les seues activitats anuals per a tots els dissabtes al matí en les seues respectives seus i preparen representacions nadalenques per al mes de desembre.

“Agraïm la col·laboració de totes les empreses i associacions locals que ens ajuden a oferir, cada trimestre, multitud d’activitats i a motivara els joves d’Almassora perquè no es queden a casa”, ha conclòs l’edil.

CatalàEspañol