21.5 C
Valencia

Almassora reclama a Diputació l’ajuda màxima dels danys pel temporal

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament d’Almassora reclamarà a la Diputació Provincial de Castelló el 100% de les ajudes oferides als consistoris, és a dir, 5.000 euros com a màxim per a cobrir els danys que va causar el temporal de pluges fa 10 dies.

Almassora pretén cobrir d’aquesta manera les factures per serveis externs per a la recuperació de la normalitat, segons ha avançat el regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco.

Les actuacions immediates van obligar a reclamar serveis externs de neteja i extracció d’aigua en zones inundades per a reobrir les carreteres en el menor temps possible i pal·liar les molèsties a vianants i conductors. Els tècnics municipals acreditaran la relació entre l’episodi de pluges i la intervenció urgent que van suportar les arques públiques per a minimitzar l’impacte en la ciutadania.

Tal com ha indicat Joan Antoni Trenco, “sol·licitem serveis extraordinaris a les empreses de neteja i retirada de residus per a reobrir carreteres i passos inferiors inundats”. “Al marge d’extraure l’aigua embassada, els operaris van haver d’eliminar deixalles acumulades amb el torrent d’aigua que impedien la circulació dels vehicles en vies com el pont de Benafelí o la carretera sota la via del tren que tenen un cost extraordinari”, segons l’edil.

- Publicitat -

Tal com ha indicat, l’Ajuntament d’Almassora incorporarà el certificat del secretari municipal, l’informe dels tècnics per a acreditar que l’actuació va ser conseqüència de l’episodi de pluges, el certificat d’Intervenció amb el detall de totes les despeses imputables realitzats per tots els conceptes i la corresponent declaració responsable de trobar-se al corrent en el compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.

“Malgrat que Almassora no va patir danys tan quantiosos com els registrats en poblacions com Vinaròs o Benicarló, entenem que l’Administració local ha fet front a unes despeses sobrevingudes que ara podrem recuperar fins a un límit de 5.000 euros”, ha indicat.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,565FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià