Almassora posarà en contacte a empreses i inversors en la pròxima jornada Focus Pyme i emprenedoria

El saló d’actes del Sindicat Central d’Aigües del Riu Millars albergarà divendres que ve, 22 de juny, la iniciativa Focus Pyme i Emprenedoria, organitzada per CEEI Castelló, l’Associació Valenciana de Startups i l’Ajuntament d’Almassora, amb la col·laboració de Lanzadera i Demium Startups. La inscripció roman oberta i pot formalitzar-se mitjançat el portal web del CEEI.

Amb el paratge de Santa Quitèria com a teló de fons, empresaris tradicionals i startups, igual que inversors tradicionals i bussiness angels a la recerca d’una xarxa de treball es donaran cita en aquest esdeveniment, com ha apuntat el director del CEEI Castelló, Justo Vellón, durant la presentació de la iniciativa en el consistori, al costat del regidor de Joventut, Xavier Trenco. Precisament Vellón serà l’encarregat de presentar la jornada al costat de Raúl Martín, president de l’Associació Valenciana de Startups.

Per la seua banda, Trenco ha incidit en la importància que trobades d’aquest tipus tenen per a “crear sinergies entre empreses, descobrir nous projectes per als inversors i potenciar els contactes entre emprenedors de les nostres comarques”, per la qual cosa el consistori ha convidat a participar-hi a nombroses companyies del municipi. “És un privilegi poder rebre a Almassora a persones amb aquesta trajectòria, disposades a compartir la seua experiència en el sector de les finances”, ha assegurat l’edil.

En este sentit, també intervindran en el Focus Pyme i Emprenedoria d’Almassora Judith Saladrigas i Borja de Gabriel, de Roudaud Costas Duran (RCD) per a parlar sobre els aspectes legals i fiscals vinculats a la inversió en startups. Per la seua banda, Raúl Mir, de CaixaBank DayOne, analitzarà l’acompanyament de la banca i presentarà el context actual de la inversió en empreses vinculades a les noves tecnologies.

Les startups tindran el seu espai en esta jornada a través de cinc presentacions breus sobre els seus projectes i, a continuació, arribarà el torn de la ponència ‘Com trobar l’inversor adequat per a la teua startup’, en la qual Diego Moya (Entrenar.me) i Juan Luis Hortelano de (Blinkfire) abordaran aquest assumpte partir de les seues experiències personals. El mateix Hortelano desenvoluparà la següent sessió al costat de Rafael Aguado, de Grupo Zriser, en la qual sota el títol ‘De la inversió tradicional a la inversió en startups’, aprofundiran sobre les diferències entre la inversió tradicional i la inversió en startups.

Tancarà l’esdeveniment una taula redona moderada  per Gonzalo Izquierdo de BBI Dirección&Finanzas, i en la qual participaran la resta de ponents, qui analitzaran el món de la inversió privada des de tots els seus vessants. Cal destacar que esta iniciativa és finançada la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l’emprenedoria i la pime i compta amb el suport de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

CatalàEspañol