Almassora s’omplirà de cultura este estiu amb cinema, concerts en les ermites i ludoteca

La regidora de Cultura d’Almassora, Isladis Falcó, ha presentat aquest migdia la programació de la seua àrea per a l’estiu en companyia de la tècnica Lola Sanz. Cinc concerts en les ermites, el servei de biblioteca i ludoteca i el cinema d’estiu gratuït conformen un programa que s’estendrà durant els mesos de juliol i agost per a respondre a la sol·licitud d’oferta d’oci.

Així, Falcó ha destacat que els concerts en les ermites arrancaran el 6 de juliol en el Roser del Mar amb l’actuació d’Encarnita Monzó Llueca i Ana Archilés. Una setmana després arribarà el torn del cor d’adults de l’Escola de Música Mestre Agut en Santa Quitèria i el divendres 27 tindrà lloc l’actuació del Trio Somtresons en l’ermita de Sant Antoni. Els tres concerts seran a les 20 hores. A l’agost estan previstes dues actuacions més.

Per la seua banda, la programació de cinema familiar està prevista per als dimecres en Santa Quitèria i els dissabtes en la platja de Benafelí. En tots dos casos, les projeccions seran a les 22.30 hores i es mantindrà la mateixa pel·lícula. Inaugurarà el cartell ‘Operación Cacahuete 2′ el dimecres 4 en Santa Quitèria i el dissabte 7 en Benafelí. Una setmana després serà el tor de “Un don excepcional”, mentre que el 18 i el 21 tindrà lloc la projecció de ‘El reino de las nranas‘. Tancarà el cartell ‘Hermanos del viento‘.

Per últim, l’Ajuntament d’Almassora també disposa de servei de ludoteca d’estiu per a atendre a públic infantil de vacances. El centre de Santa Quitèria obri dilluns, dimecres i divendres d’11 a 13 hores i el de Pla de la Torre està disponible dimarts i dijous de 18 a 20 hores. La ludoteca de Benafelí disposa d’horari dimarts i dijous d’11 a 13 hores i dilluns, dimecres i divendres de 18 a 20 hores.

CatalanSpanish