Almassora estrenarà al desembre la gespa de Boqueres

L’empresa retalla el termini per a renovar el subministrament després de 15 anys d’ús.

Tres setmanes. És el temps que l’empresa Fieldturf PoligrásS. a. s’ha compromés a invertir en la substitució de la gespa dels camps de futbol de Boqueras. La inversió aconsegueix els 160.093,89 euros i té un termini d’execució d’un mes, si bé la signatura estima que la reforma finalitzarà abans amb l’objectiu que els clubs puguen tornar a gaudir del terreny de joc al començament de desembre.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, i el regidor d’Esports, Sergio Gómez, han visitat el camp de futbol aquesta setmana per a conéixer l’avanç de la reforma després de 15 anys de desgast de la gespa anterior. La inversió, reclamada durant anys pels usuaris, té una doble finalitat: millorar la qualitat de la gespa per a garantir la comoditat dels equips que utilitzen els camps i, a més, prevenir l’aparició de lesions en esportistes.

El desgast evident es plasma en l’informe tècnic dels serveis urbanístics municipals que consideren que està en “deficients condicions” per a la pràctica esportiva. No en va, el terreny de joc de Boqueres es va inaugurar en 2004 i és una de les instal·lacions més utilitzades pels esportistes locals. El projecte inclou la retirada de la gespa artificial existent en el camp de futbol 11 i el subministrament i instal·lació del nou, combinat de monofilaments i fibril·lars en la mateixa puntada, amb una superfície de 6.432 metres quadrats.

Este fet ha motivat que el Servei Esporti Municipal (SEM) contactara amb el C.D. Almassora i el Joventut Almassora C.F., així com amb el Patronat d’Esports de Castelló, que va atendre la petició de cedir temporalment els camps de Perpetuo Socorro per als entrenaments de tots dos clubs amb la intenció de minimitzar al màxim les molèsties als equips.

El departament d’Esports ha demanat disculpes als esportistes que utilitzen estos camps per als seus entrenaments i partits. “Durant tres setmanes tots els usuaris es veuran afectats en alguna mesura, però hem intentat reduir aqueix perjudici tot el possible i estem segurs que el resultat de la substitució de la gespa, que és una inversió molt quantiosa i postergada durant anys, valdrà la pena”, segons ha indicat.
L’empresa ja ha començat a desmuntar la gespa existent amb m

aquinària específica, ha fet apilament dels rotllos de gespa i dels farciments d’arena i cautxú per a adequar la base suporte de la gespa i subministrar el nou, que tindrà 60 mil·límetres d’altura per a una superfície de 96 metres de llarg per 67 metres d’ample. A més, l’adjudicatària del concurs inserirà les línies de marcació de futbol 11 i dos marcatges de futbol 7.

CatalanSpanish