Un home assassina a la seua parella de 35 anys a Almassora

La Policia Local d’Almassora ha tingut constància dels fets, que s'han produït davant dels dos fills menors d'edat de la parella, després de les 8.00 hores.

Un home ha assassinat a la seua parella a Almassora, els fets s’hi han produït en un habitatge del districte marítim de la localitat, els dos de 35 anys. La Policia Local d’Almassora ha tingut constància dels fets, que s’han produït davant dels dos fills menors d’edat de la parella, després de les 8.00 hores. L’autor del crim, J.F.F., s’ha entregat i ha confessat els fets davant la Guàrdia Civil, que instrueix les diligències del cas.

Delegació del Govern contra la Violència de Gènere està investigant el que ha succeït.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha explicat que des del consistori s’hi han decretat tres dies de dol i ha traslladat “la repulsa de la corporació municipal davant este i tots els casos de violència masclista que fan més dur, encara si cap, el confinament a les dones que viuen sotmeses per les seues parelles”.

L’Ajuntament baixarà les banderes a mitja asta però no guardarà minut de silenci ni realitzarà cap homenatge davant l’emergència sanitària.

El consistori recorda que les víctimes de violència masclista tenen a la seua disposició el telèfon 900 580 888 durant el període excepcional pel coronavirus, a més del 016. L’Ajuntament d’Almassora té actiu el pla Viogen per al seguiment de les víctimes i el programa Juntes de reinserció social, amb la col·laboració de Creu Roja, en el qual participen dones que han superat situacions similars per a ajudar a altres víctimes.

CatalanSpanish