20.4 C
Valencia

La UE pagarà altres 200.000 euros a Almassora per inversions FEDER

Torrelló, enllumenat, trinquet i tecnología en administració copen la inversió.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Almassora ha sol·licitat a la Unió Europea el reembossament del 50% dels 419.192,16 euros invertits en projectes cofinançats per totes dues institucions en els últims mesos de 2019. En total, el consistori reclama els 209.596,08 euros corresponents a la meitat de la inversió en projectes d’eficiència energètica, patrimoni cultural i històric i administració electrònica.

En concret, es tracta de les inversions realitzades en el centre històric de la Vila i el jaciment del Torrelló del Boverot (8.325,20 euros), l’eficiència energètica en enllumenat públic (138.382,51 euros), la construcció del trinquet municipal Antoniet d’Almassora i l’adequació de la Casa de la Cultura (93.891 euros) i l’adequació de les tecnologies de la informació i la comunicació per a l’administració electrònica i la promoció de l’accés de la població de manera electrònica a l’administració i la cultura (178.593,15 euros).

D’estes quanties executades i pagades amb fons municipals, l’Ajuntament d’Almassora sol·licita el pagament del 50% a través dels fons FEDER de la Unió Europea, tal com ha avançat el regidor delegat de EDUSI i FEDER, Santiago Agustí. “Al costat de la resta de factures avançades per l’administració local en 2019 per les despeses compromeses en l’estratègia DUSI, és el moment de sol·licitar que se’ns reembosse aquesta meitat de la inversió ja materialitzada”, ha indicat Agustí.

Esta part ha recordat que la despesa declarada s’até a la normativa nacional i comunitària aplicable en aquesta matèria i ha servit per a finançar operacions seleccionades de conformitat amb els criteris aprovats. Totes les transaccions procedeixen de sistemes de comptabilitat fiables i es basen en documents acreditatius verificables. De fet, la justificació de les despeses de les operacions obra en poder de l’Administració local per a la seua revisió com a l’autoritat supramunicipal ho considere oportú.

Així, la sol·licitud dirigida a la Direcció General de Cooperació Autonòmica i Local en l’últim dia hàbil de 2019 permetrà tramitar davant la Comissió Europea un altre de de els reembossaments que la Unió Europea ha rebut durant l’últim exercici procedents de l’Ajuntament d’Almassora. Les quatre operacions declarades en aquesta sol·licitud continuaran executant-se enguany. La més longeva serà l’adequació de tecnologies per a promocionar l’accés de la població a l’administració electrònica. El projecte continuarà fins a 2023.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,794FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus a Càlig

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 7 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus al Poble Nou de Benitatxell

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat declara 2 brots de covid-19 a Vinaròs i 1 a Peníscola

Un dels brots s'ha donat en una empresa de Vinaròs.

Onda dispara els índex de contagis: 2 brots amb 27 casos

Es tracten de dos brots nombrosos que disparen la taxa de contagis de la localitat i converteix la localitat en un "punt calent" de covid-19.

438 contagiats més i 5 morts per cotonavirus des del dissabte

El nombre de persones ingressades per coronavirus es redueix un 8% en una setmana i els pacients en UCI un 6%
- Advertisement -

: Valencià