26.3 C
Valencia

Almassora inverteix prop de 30.000 euros en l’adequació de les seues platges

La inversió inclou treballs en passarel·les, abalisament de boies i lloguer de sanitaris.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament ha invertit 29.002 euros en l’adequació de les platges d’Almassora en les últimes tres setmanes. Amb l’arribada de l’època estival, el consistori ha començat a preparar la seua costa per a l’arribada dels veïns de la localitat.

Els treballs realitzats inclouen la col·locació, manteniment i retirada de passarel·les mòbils per una empresa local; l’abalisament de boies i el lloguer de sanitaris situats en alguns punts del districte marítim durant tot l’estiu.

En primer lloc, la Regidoria de Platges ha contractat a l’empresa local Cerama Urbana per a la col·locació de les passarel·les mòbils que faciliten l’accés a les platges durant esta setmana. A més, el servei inclou el manteniment de les mateixes i la seua retirada el mes d’octubre; tot això ascendeix a 11.858 euros.

D’altra banda, l’habitual reforç de neteja amb sis dies per setmana ja ha sigut activat en tota la zona costanera.

Cal recordar que fa dos setmanes el consistori va contractar una empresa per a l’abalisament de les boies per tot el litoral de la costa de la localitat. El treball va ascendir a 10.890 euros i va constar de la col·locació d’una fila de senyals a 200 metres de la costa. Amb això, els vaixells, velers i motos d’aigua tenen delimitat l’accés a la mar amb carrils senyalitzats.

D’altra banda, l’Ajuntament ha destinat 6.254 euros per al lloguer i neteja de sanitaris durant els tres mesos d’estiu. Així, els vàters es repartiran a la biblioteca de la platja i en diversos punts del districte marítim. A més, la Regidoria de Platges ha decidit activar únicament 16 llavapeus com a mesura preventiva per la COVID-19. Així, en les dos casetes de socorrisme situades en el litoral hi hauran dos llavapeus en marxa.

Finalment, esta nit hi haurà un dispositiu policial a la platja per a evitar la celebració de la Nit de Sant Joan i així poder complir la normativa sanitària de prevenció del coronavirus. Segons el bàndol d’Alcaldia, l’accés i la permanència en la costa local estarà prohibit a partir de les 20.00 hores de hui fins a les 8.00 hores de demà.

Socorrisme

El consistori activarà el servei de salvament i socorrisme la setmana vinent. Així, la prestació abastarà fins al diumenge 6 de setembre.

L’actuació dels vigilants serà de sis hores, de 12 a 18 hores, els mesos de juny i setembre. Durant els mesos de juliol i agost, el servei augmentarà dos hores en jornades de huit hores, d’11 a 19 hores.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,700FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià