Almassora combinarà gastronomia i activitats per als més menuts per a Nadal

Almassora converteix el Mercat Central en un circuit de jocs en família, perquè els més xicotets puguen gaudir en Nadal.

AVL

Una combinació de gastronomia, amb jocs i treballs manuals, arribarà a Almassora perquè tota la família puguen gaudir junts, els dos pròxims dissabtes 23 i 30 de desembre. Hi haurà un circuit de jocs, que recorrerà l’interior i l’exterior de l’edifici, i que ajudarà al fet que el públic conega a fons la gastronomia típica del municipi.
“Són les jornades prèvies a dos dels grans banquets de Nadal, per la qual cosa volem promocionar el Mercat Central i que veïnes i veïns descobrisquen els seus productes de proximitat i recórreguen a ells en aquestes dates”, ha assenyalat el regidor de Comerç, Roger Beltrán.
L’edil ha destacat la realització d’una gimcana fotogràfica, en la qual els participants hauran de localitzar detalls de la decoració, de la façana i de les parades a partir d’una sèrie de fotografies. “Serà un autèntic repte per a gaudir en família i aquells que aconseguisquen completar-ho rebran un regal”, ha assegurat Beltrán.
Simultàniament, a l’interior de l’edifici, els xicotets realitzaran treballs manuals amb motius i missatges nadalencs, que penjaran al final de la jornada en l’arbre de la galeria comercial i en el qual romandran durant totes les festes. En l’exterior, un grup de monitors dirigirà diversos jocs de taula, de punteria i d’equilibri per a totes les edats.
A més de tot açò, el passadís del Mercat Central estrena enguany il·luminació nadalenca.

- Advertisement -
CatalanSpanish