16.5 C
Valencia

Almassora començarà a dissenyar el nou polifuncional amb romanents de 2019

Els estudis previs arrancaran enguany, coincidint amb el trasllat del Regina Violant.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Almassora començarà els estudis previs del futur pavelló  polifuncional enguany. Ho farà amb els romanents de tresoreria que afloren a la fi del trimestre després del tancament de l’exercici 2019.

L’envergadura del recinte comportarà un llarg procés que arrancarà coincidint amb la pròxima eliminació dels barracons del col·legi Regina Violant després de la inauguració de l’edifici del carrer Sant Ildefons.

No en va, el polifuncional està previst en l’espai que ara ocupen les aules prefabricades del centre educatiu, de manera que el seu disseny i construcció quedaven supeditats a la construcció del col·legi. Amb l’avanç de les obres, l’equip de govern ja programa l’arrencada dels treballs previs per a accelerar una de les infraestructures clau del Pla Director d’Instal·lacions Esportives.

Esta eina per a planificar la nova distribució de les pistes, que inclou espais per a la pràctica esportiva en tots els barris i la platja d’Almassora, preveu més de 40.000 metres quadrats de pistes exteriors i cobertes, piscines i pavellons després de sumar 10.792,36 metres quadrats més de superfície esportiva a la dotació actual disponible en la localitat.

La construcció del polifuncional en l’espai que ara ocupen els barracons del Regina Violant sorgeix per a donar continuïtat a un dels recintes esportius amb més usuaris d’Almassora: el gimnàs i la piscina municipals. Bons accessos i terreny suficient per a albergar pistes, graderies i vestuaris mantenen l’edificació d’este centre com una de les prioritats de la legislatura.

D’esta forma, amb la incorporació dels romanents de tresoreria de 2019 al pressupost municipal que passarà pel ple este pròxim dilluns, l’equip de govern estarà en disposició d’avançar els primers tràmits d’un projecte clau en matèria d’infraestructures esportives. Els comptes de l’exercici en vigor ascendeixen a 28,6 milions d’euros.

A més, en este 2020 tornarà a obrir les seues portes el pavelló B del poliesportiu La Garrofera, que estrenarà sòl, il·luminació, portes i pintura després d’anys d’activitat i d’altre tancat per les obres del col·legi Regina Violant. El recinte, a més, s’ha sotmés a tasques d’ignifugació per a evitar incendis.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,813FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Albocàsser suma un altre brot amb 15 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 15 positius (asimptomàtics o no)

Detectat un nou brot de coronavirus a Nules per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d'informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Sanitat registra 613 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Per províncies, la distribució de nous contagis és la següent: 34 a Castelló, 160 a Alacant i 419 a la província de València

El PSOE vota en contra de restablir els Rodalia a Castelló

• Els socialistes rebutgen al Senat la proposta del PP que sol·licita recuperar les freqüències davant els col·lapses que s'estan produint en Castelló

Mor Quino, el creador de Mafalda

Les històries de Mafalda s'han traduït a quinze idiomes i s'han publicat en diaris i revistes de tot el món.
- Advertisement -

: Valencià