domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Almassora i UBE col·laboraran en la plantació d’arbres autòctons en la platja de Benafelí

L’Ajuntament d’Almassora i UBE Corporation Europe ultimen els detalls de la nova iniciativa conjunta, la qual tindrà, en aquesta ocasió, caràcter mediambiental i permetrà crear una zona de vegetació autòctona en la platja de Benafelí. Una quarantena de tamarius seran plantats en aquest punt del litoral almassorí a fi de “crear una àrea d’ombra, sota la qual instal·larem una estructura de fusta que servirà com a punt de lectura i relaxació i a la qual anomenarem ‘Espai Mestral’”, ha avançat l’edil de Platges, Amaya Gómez.

Així doncs, el pròxim 25 de febrer, treballadors voluntaris de l’empresa, acompanyats de les seues famílies, col·laboraran amb el personal tècnic especialista per a fer realitat aquest projecte. Aquesta és una acció promoguda per la direcció del Grup UBE, alineada amb les polítiques corporatives de el Japó que es basen a viure i prosperar junts en harmonia, amb l’entorn i amb la comunitat.

Gómez ha agraït “la implicació d’UBE a millorar la platja d’Almassora” i ha recordat que aquest ‘Espai Mestral’ portarà “vegetació, ombra i una zona de descans a un punt de la costa en el qual no disposem de cap infraestructura sobre l’arena”. L’edil ha apuntat que “a més de millorar la imatge del litoral, oferirem servei als banyistes i ho farem amb recursos naturals i propis d’aquesta zona”.

Abans de la plantació, l’Ajuntament d’Almassora condicionarà l’espai mitjançant la retirada de graves i l’excavació de rases. En els orificis s’introduirà terra de cultiu que permeta el correcte creixement dels arbres, els quals tindran prop d’un metre d’altura inicialment.
Cal assenyalar que aquesta espècie vegetal típica del litoral mediterrani pot trobar-se en el paisatge protegit de Les Goles, on hi ha arbres que superen els tres metres d’altura. Els tamarius tenen un ritme de creixement mitjà i aconsegueixen el seu punt de desenvolupament màxim entre els 15 i els 25 anys.

Últimas noticias

Contenido relacionado