La pluja obliga a traslladar la Rompida de la hora d’Almassora però no calla els Tambors

Tot i la meteorologia adversa els membres dels Tambors de Passió de la localitat encara van poder fer tremolar amb la seua rotunditat el centre de la vila donant pas solemne al Divendres Sant

(Fotografia: Juan Ramón Carrión)

Tot i la pluja, està matinada encara s’han pogut sentir els Tambors de la Passió d’Almassora. A pesar que la metereologia va obligar a traslladar l’acte oficial on estava prevista la participació de “més de 350 tambors i una estimació de més de 3000 visitants”, segons apuntava el president d’esta associació, Damián Aguilella”, Almassora va fer sonar amb contundència els seus tambors, amagant-se de la pluja baix els porxes, per anunciar el pas del Dijous al Divendres Sant.

En la Rompida de la hora d’enguany, la primera vegada que esta trobada té el segell de Festa d’Interés turístic Provincial, el convidat ha estat el piragüista olímpic Saúl Craviotto. El medallista ha pogut signar al llibre d’honor de Ca la Vila i oferir la vesprada del dijous una conferència motivacional basada al seu llibre “4 años para 32 segundos. La recompensa del esfuerzo”. A més, se li ha fet entrega també d’un tambor pintat per l’artista local Vicente Agustí Ballester.

: Valencià

Publicidad