Almassora prepara una simbombada solidària este Nadal

La Casa de la Cultura acull per segon any consecutiu esta actuació.

Almassora gaudirà diumenge que ve 22 de desembre d’una simbombada solidària a la Casa de la Cultura. A causa de l’èxit de l’edició anterior, enguany existeixen dos torns per a presenciar l’actuació, un a les 17 hores i un altre dues hores més tard. El preu de les entrades és de 7 euros i tots els beneficis recaptats són donatius per a l’ONG ‘Youcanyolé’, responsable d’expedicions mèdiques a Kenya i Ghana.

Així, les entrades es poden adquirir en la taquilla de la Casa de la Cultura per al torn de les 17 hores, o bé en el centre de ball ‘Clave i Compàs’ situat en la travessia Sant Felip, número 14. La ballarina local Carolina Montilla i el seu alumnat tornen a ser les impulsores d’esta jornada solidària, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almassora.

Enguany l’actuació compta amb artistes locals i nacionals. Els cantants Marina Fernández, Mercedes García “la Meligrana” i Antonio Ramos posen la veu de l’esdeveniment, mentre que l’artista local Tico Escrig s’encarrega de la percussió. Mioara Ahicart i Iván Gómez són els guitarristes. Finalment, Carolina Montilla, Irene de la Rosa, Manuel Serena i part de l’alumnat de l’acadèmia ‘Clave i Compàs’ protagonitzen el ball.

El regidor de Cultura, Javier Mollá, ha afirmat que “hem hagut d’organitzar l’actuació en dos torns a causa de l’èxit que va tindre esta jornada flamenca l’any passat. Esperem que el caràcter solidari de l’esdeveniment i l’elenc d’artistes que participen moguen de nou a moltíssims veïns”, ha declarat l’edil.

" "
CatalanSpanish