Almassora prepara una simbombada solidària este Nadal

La Casa de la Cultura acull per segon any consecutiu esta actuació.

Publicitat

Almassora gaudirà diumenge que ve 22 de desembre d’una simbombada solidària a la Casa de la Cultura. A causa de l’èxit de l’edició anterior, enguany existeixen dos torns per a presenciar l’actuació, un a les 17 hores i un altre dues hores més tard. El preu de les entrades és de 7 euros i tots els beneficis recaptats són donatius per a l’ONG ‘Youcanyolé’, responsable d’expedicions mèdiques a Kenya i Ghana.

Així, les entrades es poden adquirir en la taquilla de la Casa de la Cultura per al torn de les 17 hores, o bé en el centre de ball ‘Clave i Compàs’ situat en la travessia Sant Felip, número 14. La ballarina local Carolina Montilla i el seu alumnat tornen a ser les impulsores d’esta jornada solidària, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almassora.

PublicitatRovira  

Enguany l’actuació compta amb artistes locals i nacionals. Els cantants Marina Fernández, Mercedes García “la Meligrana” i Antonio Ramos posen la veu de l’esdeveniment, mentre que l’artista local Tico Escrig s’encarrega de la percussió. Mioara Ahicart i Iván Gómez són els guitarristes. Finalment, Carolina Montilla, Irene de la Rosa, Manuel Serena i part de l’alumnat de l’acadèmia ‘Clave i Compàs’ protagonitzen el ball.

El regidor de Cultura, Javier Mollá, ha afirmat que “hem hagut d’organitzar l’actuació en dos torns a causa de l’èxit que va tindre esta jornada flamenca l’any passat. Esperem que el caràcter solidari de l’esdeveniment i l’elenc d’artistes que participen moguen de nou a moltíssims veïns”, ha declarat l’edil.

PublicitatJuega Limpio Orihuela