martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

PP: “l’acumulació de fems i brutícia provoca la proliferació de rates als carrers d’Almassora”

L’estat d’abandó i acumulació de fems i brutícia en els carrers d’Almassora que els veïns de la localitat reconeixen públicament ha provocat l’aparició de rates en alguns punts del municipi. Ahir mateix, en els voltants de la plaça Rei Don Jaime, apareixien rosegadors que constaten que el grau de neteja en els carrers és deficient.

Des del Grup Municipal del Partit Popular a Almassora han reiterat la necessitat de reforçar la neteja de la localitat. “Els ciutadans estan pagant per un servei que és, sens dubte deficient”. “No obstant això, la taxa de la brossa, solament ha fet que incrementar-se des que el PSPV i Compromís governen”, expliquen els populars.

El novembre de 2015, tots dos partits van decidir incrementar un 15% la taxa de brosses. Aquest augment, no obstant això, no ha anat parell a un reforç de la neteja viària. És una de les crítiques constants que el PP de la localitat ha mantingut des que fa tres anys pujaren la taxa municipal als ciutadans.

“No s’entén que ens hagen pujat una taxa i, no obstant això, l’estat de brutícia i abandó que presenten els nostres carrers és cada vegada més deficient”. Des del Partit Popular d’Almassora preguen, per enèsima vegada, que s’actue en aquest camp. “Som conscients que és una qüestió de civisme i d’educació. No obstant això, és clar que des del pacte que ara presideix el PSPV està fallant alguna cosa. I no de fa un mes ni un any, si no des de fa molt temps”.

Així les coses, des del grup municipal del PP a Almassora preguen al PSPV a prendre cartes en l’assumpte amb la mateixa diligència i afany que fa tres anys van utilitzar per a incrementar-li un 15% el rebut als veïns. “Els mateixos que anaven a rescatar a les persones són, en la pràctica, els que els han pujat els tributs sense que açò haja derivat en una millora del servei”, han assenyalat fonts del PP d’Almassora.

Últimas noticias

Contenido relacionado