23.8 C
Valencia

Almassora crea un registre d’empreses i autònoms locals per a prioritzar la seua contractació

Habilita 22 serveis i subministraments perquè els interessats detallen la seua especialitat.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Almassora ha habilitat un espai específic en la pàgina web municipal perquè les empreses i autònoms de la localitat s’inscriguen i així poder prioritzar la seua contractació a través del Pla d’Obres Reactivem Almassora per a pal·liar la crisi econòmica. Es tracta de reparacions, tasques de manteniment, subministraments i serveis en centres socials i la resta d’instal·lacions municipals que necessiten alguna mena d’actuació que no requerisca licitació pública.

El departament d’Informàtica, a càrrec de María Luisa Renau, ha incorporat esta eina de fàcil accés a través de la Carpeta Ciutadana, dins de l’apartat Serveis, perquè les pimes i autònoms s’inscriguen amb la protecció de dades oportuna. Per a accedir, únicament necessiten un certificat electrònic que poden sol·licitar, si encara no el tenen, a través del correu e-ajuntament@almassora.es i el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) li ho tramitarà.

El portal Carpeta Ciutadana conté un apartat, Àrees d’Interés, perquè pimes i autònoms escriga la seua adreça de correu electrònic o un telèfon de contacte i l’Ajuntament d’Almassora puga localitzar-los per a sol·licitar els seus serveis. Una vegada emplenats estos camps d’informació, l’empresa o autònom només ha de marcar les caselles de serveis i subministraments que millor s’adapten al seu perfil.

El departament d’Informàtica ha habilitat 22 pestanyes que fan referència a: construcció, fusteria, electricitat, lampisteria, calefacció, mobiliari, enginyeria, arquitectura, neteja, excavacions, informàtica, material d’oficina i subministraments informàtics, entre altres. Els usuaris han de marcar una o diverses de les opcions permeses i automàticament la pàgina guarda les dades. En cas de voler donar-se de baixa com a proveïdor de l’Ajuntament també disposa d’una pestanya en la part inferior de la pàgina.

Segons ha recordat l’alcaldessa, Merche Galí, es tracta de fer millores en centres socials, edificis culturals o esportius, actuacions que no requerisquen traure a licitació els contractes i en les quals autònoms i petites empreses siguen els principals beneficiaris. A més d’en la reactivació de l’economia, estes intervencions també suposaran una millora en la qualitat dels serveis que el consistori presta a la ciutadania.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,764FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declarat a Sueca altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 157 persones malaltes

Ontinyent suma un altre dia amb brots de coronavirus, esta vegada amb 9 contagiats

Els contagiats de hui han sigut a través d'un contacte social.

Detectats a Castelló 5 brots de coronavirus en un dia amb 16 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus a Sant Mateu per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 15 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus a una empresa d’Alberic

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 57 persones malaltes.
- Advertisement -

: Valencià