Almassora crea un registre d’empreses i autònoms locals per a prioritzar la seua contractació

Habilita 22 serveis i subministraments perquè els interessats detallen la seua especialitat.

L’Ajuntament d’Almassora ha habilitat un espai específic en la pàgina web municipal perquè les empreses i autònoms de la localitat s’inscriguen i així poder prioritzar la seua contractació a través del Pla d’Obres Reactivem Almassora per a pal·liar la crisi econòmica. Es tracta de reparacions, tasques de manteniment, subministraments i serveis en centres socials i la resta d’instal·lacions municipals que necessiten alguna mena d’actuació que no requerisca licitació pública.

El departament d’Informàtica, a càrrec de María Luisa Renau, ha incorporat esta eina de fàcil accés a través de la Carpeta Ciutadana, dins de l’apartat Serveis, perquè les pimes i autònoms s’inscriguen amb la protecció de dades oportuna. Per a accedir, únicament necessiten un certificat electrònic que poden sol·licitar, si encara no el tenen, a través del correu [email protected] i el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) li ho tramitarà.

El portal Carpeta Ciutadana conté un apartat, Àrees d’Interés, perquè pimes i autònoms escriga la seua adreça de correu electrònic o un telèfon de contacte i l’Ajuntament d’Almassora puga localitzar-los per a sol·licitar els seus serveis. Una vegada emplenats estos camps d’informació, l’empresa o autònom només ha de marcar les caselles de serveis i subministraments que millor s’adapten al seu perfil.

El departament d’Informàtica ha habilitat 22 pestanyes que fan referència a: construcció, fusteria, electricitat, lampisteria, calefacció, mobiliari, enginyeria, arquitectura, neteja, excavacions, informàtica, material d’oficina i subministraments informàtics, entre altres. Els usuaris han de marcar una o diverses de les opcions permeses i automàticament la pàgina guarda les dades. En cas de voler donar-se de baixa com a proveïdor de l’Ajuntament també disposa d’una pestanya en la part inferior de la pàgina.

Segons ha recordat l’alcaldessa, Merche Galí, es tracta de fer millores en centres socials, edificis culturals o esportius, actuacions que no requerisquen traure a licitació els contractes i en les quals autònoms i petites empreses siguen els principals beneficiaris. A més d’en la reactivació de l’economia, estes intervencions també suposaran una millora en la qualitat dels serveis que el consistori presta a la ciutadania.