L’Ajuntament d’Almassora aprova la reserva de crèdit per a reparar el skate park

La reparació de l’skate park tindrà un cost de 5.300 euros i el gimnàs a l'aire lliure, 121.000 euros.

Ajuntament Alfafar
Actualitat Valenciana

La Regidoria d’Esports repararà el skate park del parc Manolo Pesudo després de l’aprovació de la reserva de crèdit corresponent a aquest projecte, que té un pressupost de 5.300 euros. Amb aquests fons, el consistori substituirà les planxes de resina i fusta dels mòduls que conformen el complex de patinatge. Així mateix, l’actuació suposarà la reparació de les juntes deteriorades i el repàs dels caragols de tots els elements de la pista.

“La gran activitat que registra aquest parc requereix constants operacions de manteniment, actuacions que són fonamentals per a garantir la seguretat de les xiquetes i els xiquets que utilitzen les pistes”, ha destacat l’edil d’Esports, Xavier Trenco, en la seua visita a l’espai. Per a l’edil “les instal·lacions a l’aire lliure són el futur de l’esport en el municipi i mantindrem la nostra aposta per ampliar el mapa de pistes tant en el nucli urbà com en la platja”.

PublicitatAVL

Així ho van demanar també les veïnes i els veïns d’Almassora en els pressupostos participatius, en els quals la proposta per a la creació de noves de les instal·lacions esportives exteriors va sumar un total de 762 suports. A aquest apartat, l’executiu municipal destinarà el 22,5% dels 200.000 euros amb els quals va dotar la realització de projectes proposats per la ciutadania.

121.000 per al gimnàs a l’aire lliure
El skate park està integrat en la zona d’esports urbans del parc Manolo Pesudo, on també existeix un espai de streetworkout amb 600 metres quadrats i un circuit per a màquines esportives de prop de 400 metres quadrats. Al tancament de l’exercici de 2018, l’equip de govern haurà destinat un total de 121.750 euros a la creació d’aquest gimnàs a l’aire lliure.
La primera fase de la inversió va arribar en 2017, quan la Regidoria d’Esports va destinar 76.750 euros a la creació d’aquest punt. En 2018, i gràcies a la incorporació dels 45.000 euros contemplada en els pressupostos participatius, el departament que dirigeix Xavier Trenco ampliarà el circuit esportiu bio saludable amb la incorporació de tres noves màquines per a exercicis aeròbics. També amb aquests fons, el consistori condicionarà els jocs de fusta que abans ocupaven aquest espai i els traslladarà al parc infantil de Darremur.

Esta publicació està disponible en : Valencià