martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP d’Almassora presentarà una moció per a suspendre el ‘tasazo’ del 15% de la brossa

El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora presentarà al pròxim ple una moció dirigida al PSPV de la ciutat amb l’objectiu de suspendre el ‘tasazo‘ del 15% que PSPV i Compromís van pactar el novembre de 2015.

Des de l’exercici 2016, els dos partits que governen Almassora han recaptat dels veïns més de 600.000 euros. Una suma que els permet “gastar en capritxos, com vam poder observar al novembre de l’any passat amb la contractació de dues carpes en la localitat”.

Luis Martínez, regidor i portaveu del PP a Almassora, ha manifestat el rebuig del seu grup a aquest increment “al que ja en 2015 ens vam oposar”. No obstant això, “el ‘tasazo‘ de la brossa s’ha mantingut des de llavors mentre els veïns denuncien la brutícia i abandó que campa pels carrers”.

“L’increment del 15% de la taxa de brossa ha permés a PSPV i Compromís fer un ingrés extra de més de 200.000 euros a l’any. De fet, si en 2014 el PP va cobrar 1,3 milions d’euros en concepte de brosses, en 2017 PSPV i Compromís van fer una caixa d’1,5 milions per aquest mateix concepte”. “Creiem que és innecessari cobrar aquest increment als veïns. Per açò, aquesta moció persegueix suspendre aquest ‘tasazo‘. Un extra que a PSPV i Compromís els ha permés gastar en capritxos mentre la imatge de la localitat està degradada i bruta, com denuncien els veïns de forma pública”.

De fet, en l’últim ple els ‘dos ajuntaments’ que governen Almassora van reconéixer que havien incrementat les despeses “perquè tenien més diners per a gastar”. “Nosaltres creiem que en lloc de gastar cal invertir en necessitats socials. Aquelles que aquests dos partits garantien i que, curiosament, han oblidat des del minut zero imposant a les famílies un increment dels tributs que paguen des de fa més de dos anys. L’anunciat rescat social ha passat a la història”, ha considerat Martínez.

Últimas noticias

Contenido relacionado