400 hores mensuals d’activitats dirigides en la nova temporada esportiva d’Almassora

Les instal·lacions del Servei Esportiu Municipal (SEM) d’Almassora obriran de nou al públic demà, 1 de setembre, després d’un mes d’actuacions de condicionament en les quals el consistori ha invertit prop de 34.000 euros en obres i manteniment.

En total, la ciutadania trobarà una oferta amb 392,4 hores mensuals de sessions dirigides per tècnics esportius, en les quals les activitats aquàtiques tenen un paper protagonista.

Per a respondre a la gran demanada de classes de natació, el consistori ha ampliat l’oferta de cursos per a menors de 3 a 5 anys, així com per als grups dirigits a xiquetes i xiquets de 6 a 14 anys. Així mateix, els abonats podran gaudir d’una nova activitat batejada com aquatlhón en la qual podran millorar les seues marques i la seua forma física amb la supervisió de monitors especialitzats.

“L’esport és salut i per açò volem que estes activitats arriben a població de totes les edats, siga quin siga el seu nivell de forma física”, ha assegurat el regidor d’Esports, Xavier Trenco.

Amb esta màxima, el SEM ha dissenyat una programació anual, que inclou des d’activitats per a dones embarassades i postpart i natació per a bebés des dels sis mesos fins a gimnàstica de manteniment per a persones majors de 60 anys.

També a demanda dels usuaris “obrim un nou grup de natació sincronitzada, que s’ha consolidat com una de les activitats més populars entre el públic infantil”, ha confirmat Trenco.

Pel que fa a les activitats de condicionament físic, el SEM ampliarà les classes de cross funcional amb dos nous grups que realitzaran les sessions en les instal·lacions del CEIP Cardenal Cisneros.

Així mateix, La Garrofera i el gimnàs municipal mantindran les classes de condicionament físic, de les quals s’impartiran prop de 50 hores mensuals. A esta oferta cal sumar la de les escoles de tenis i pàdel d’adults i menors, les quals mantindran classes de dilluns a dissabte i l’activitat de les quals començarà a principis d’octubre.

Així mateix, els abonats del SEM podran gaudir de fins a 14 activitats aeròbiques i aquàtiques, entre les quals el pilates, la ‘zumbasem’ i els ritmes llatins són les més populars. Els abonats també podran fer ús lliure de la piscina i del gimnàs, així com participar en activitats com el triatló indoor o les competicions esportives que organitza el servei durant l’any.

Inscripcions
El consistori assignarà les places per a estes activitats mitjançant un sorteig, per al qual distribuirà els números de l’1 a 15 de setembre i en el qual tindran prioritat les persones empadronades en el municipi. Les inscripcions hauran de formalitzar-se del 18 al 20 de setembre en la recepció del complex esportiu, on la ciutadania també pot abonar-se al servei des de 10 euros al mes.

CatalàEspañol