12.9 C
Valencia

Almassora torna la paga extra als funcionaris tres anys després

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La notícia s’ha rebut en molta satisfacció pel col·lectiu, que no la donava per perduda.

Els funcionaris de l’Ajuntament d’Almassora han cobrat ja el 26,2% de la paga extraordinària corresponent a desembre de 2012, segons ha confirmat el regidor de Personal, Santiago Agustí. El consistori va transferir l’ordre d’abonament a l’entitat bancària dijous passat, per la qual cosa els treballadors municipals han ingressat a partir d’aqueixa data els abonaments endarrerits des de fa tres anys.

En total, les arques municipals han desemborsat 89.189,13 euros bruts per a satisfer l’abonament corresponent a 48 dies i que s’afegeix al 24,7% que ja va pagar en 2014. En la mateixa línia, l’equip de govern ha reservat 180.000 euros en els comptes del pròxim any per a satisfer el 50% restant als funcionaris municipals segons l’establit en la disposició addicional dotzena de la Llei 48/2015, de 29 d’octubre, de Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2016.

El responsable d’Hisenda, Roger Beltrán, ha especificat que la devolució de la paga extra de Nadal figura en el Reial decret Llei 10/2015, d’11 de setembre, i s’acredita com a nòmina d’incidències sota el concepte “recuperació de 48 dies de la paga extraordinària i addicional del mes de desembre de 2012”. Beltrán ha agraït el treball realitzat pel departament de Contractació i Personal per a realitzar els tràmits oportuns i que els empleats públics recuperaren la quantitat pendent conformement a l’establit.

- Publicitat -

L’equip de govern ha recordat que la devolució de part de la paga extra de 2012 als funcionaris municipals supleix la retallada imposada des del Govern del Partit Popular tres anys arrere i respon a la voluntat de complir el dret laboral adquirit per la plantilla. La supressió d’aquests diners per part de l’executiu de Mariano Rajoy, indiquen les mateixes fonts, va repercutir en les economies familiars en lloc de fer-ho sobre les grans fortunes.

Finalment, l’Ajuntament d’Almassora liquidarà el 50% restant en els primers mesos de 2016 per a resoldre el deute amb els empleats de la casa. “La liquidació de la paga de Nadal de 2012 posarà punt i final a tres anys en els quals hem estat en deute amb els qui dia a dia treballen pel benestar del municipi”, ha considerat el regidor de Personal.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,320FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Mor Susana Zamora, regidora de l’Alcúdia de Veo

L'Ajuntament ha comunicat la defunció en un comunicat a través de les xarxes socials.

Aglomeracions en les principals zones comercials del país en el primer cap de setmana ‘nadalenc’ i de compres

Pel centre de ciutats com Madrid, València, Saragossa o Gijón es van succeir durant tota la jornada imatges de carrers replets de persones, on era pràcticament impossible mantenir la distància de seguretat.

El 90% dels residents de El Collet de Benicarló estan contagiats de coronavirus

La residència, de titularitat municipal, està sota vigilància de control sanitari per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Ferit un motorista a Betxí en xocar amb un porc senglar

L'home ha sigut traslladat a l'Hospital de la Plana.

Borriana prorroga fins al 5 de gener l’exposició ‘El campanar: memòria d’una reconstrucció 1942-1945’

El passat dia 10 de novembre es van complir setanta-cinc anys de la col·locació de l'última pedra del campanar de Borriana.
- Advertisement -

: Valencià