La Policia Local d’Almenara hi ha detingut un home per atracar una sucursal

Els agents han aconseguit recuperar la quantitat sostreta que ascendia a 1.800 euros.

515

La Policia Local d’Almenara ha detingut a un home com a autor d’un atracament comés en una sucursal de ‘La Caixa’ en la localitat. Els agents han aconseguit recuperar la quantitat sostreta que ascendia a 1.800 euros. L’atracador ha sigut posat a la disposició de la Guàrdia Civil que s’ha fet càrrec de la recerca.

Tot ha començat a primera hora del matí quan el suposat atracador ha entrat en la sucursal bancària amenaçant als empleats i dient que portava una pistola, demanant els diners que hi haguera, que se li va lliurar. Paral·lelament des de l’entitat es va prémer el botó d’atracaments que va arribar a Guàrdia Civil, que ràpidament va informar la Policia Local del que estava succeint per a poder acudir al lloc més de pressa.

Així doncs, van acudir dues patrulles a la sucursal bancària per a esbrinar el succeït i cercar al suposat atracador després de la seua fugida. Va ser localitzat pels agents de la Policia Local d’Almenara encara en la mateixa localitat, en el carrer Corona, per la qual cosa va ser interceptat i detingut sense oposar resistència. En aqueix mateix moment, es va comprovar que no hi havia armes i es va recuperar el botí així com una borsa amb monedes. El suposat atracador és un veí de Nules amb antecedents i d’uns 40 anys.
A partir d’aqueix moment, el detingut ha passat a la disposició de la Guàrdia Civil i la Policia Judicial s’ha encarregat de la posterior investigació.