15 C
Valencia

Almenara convoca una borsa d’ocupació per a deu places per a la brigada municipal

Els contractes seran per a mig any i començaran el 2 de gener.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Almenara ha convocat un procés selectiu per a la creació d’una borsa de treball per a proveir deu llocs especialitzats en la brigada municipal durant sis mesos al llarg del pròxim any 2020. Els contractes començaran el 2 de gener i estaran vigents fins al 30 de juny. El contracte serà d’una jornada laboral completa que es desenvoluparà amb caràcter general de dilluns a divendres (pot haver-hi excepcions) i que serà en jornada partida o intensiva segons les necessitats del servei.

Les persones interessades, necessàriament i obligatòriament hauran d’acreditar un ofici d’obrer, lampista, fuster, pintura, electricista, jardiner, manteniment o tasques similars, per la qual cosa no es baremaran les sol·licituds d’aquelles persones que no complisquen este requisit. Les sol·licituds entregades per a esta bossa s’utilitzaran exclusivament per a estes contractacions d’oficis, i no quedaran per a posteriors contractacions.

Les bases completes es poden trobar en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament d’Almenara, així com en la seu electrònica, la web i les xarxes socials. Les persones interessades disposen de fins a cinc dies hàbils per a presentar les sol·licituds en el consistori.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat la principal novetat d’esta borsa per a la brigada municipal, ja que per al pròxim exercici es canvia el format. Abans es realitzaven tres borses per a contractes de quatre mesos. Ara “farem dues borses de contractes de mig any, de sis mesos, perquè busquem d’una banda més continuïtat en la brigada municipal quant al personal i per una altra que les persones contractades puguen treballar almenys mig any, afavorint així la seua reintroducció en el mercat laboral”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Un brot per contacte social deixa 3 contagiats de coronavirus més a l’Alcúdia

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR

Onda registra un brot de coronavirus per contacte social

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR,

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’oci de Benimodo

Este brot afecta 8 persones, totes elles han donat positiu en les proves PCR i actualment guarden quarantena així com les persones amb les quals ha tingut un contacte pròxim.

Dos brots en Carlet per contacte social provoquen 15 positius més

Malgrat les mesures que Carlet ha imposat després de les no-festes. Esta localitat de la Ribera se situa en el punt de mira de Sanitat per l'alt volum de casos positius que té.

Teulada registra un brot de coronavirus per contacte social

Les persones que han donat positiu romanen confinades per ordre de la Conselleria de Sanitat.
- Advertisement -

: Valencià