3:13 pm - Wednesday, 5 August 2020

Almenara elaborarà un pla d’ubicació dels casals per a actuar en cas d’emergencià

- Publicidad -Reciplasa
SaguntaEscena
Castello
Benicassim
Borriana
- Publicidad -GVAEconomia

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

Fins al dilluns 16 de setembre poden les penyes d’Almenara presentar en les dependències de la Policia Local (de 8 a 15 hores) el formulari d’inscripció amb la ubicació i característiques dels casals on els penyistes es reuniran durant les festes patronals de la localitat, que se celebraran del 20 al 29 de setembre.  Amb aquestes dades, es pretén un any més, elaborar un pla d’ubicació dels mateixos per a establir un pla d’actuació en cas d’urgència o necessitat, així com també garantir la seguretat i la convivència ciutadana.

En aquest registre, se sol·licita la identificació d’alguns representants de les penyes per a notificacions, la ubicació del casal i les condicions d’aquest, com si té aigua potable, wc, extintors o eixida d’emergència.

A més, l’alcaldessa Estíbaliz Pérez, en un Bàndol promulgat, recorda que els casals han de comptar amb una sèrie de condicions mínimes per a no causar insalubritat sanitària als usuaris ni a la resta de veïns. A més els components de la penya hauran de complir les normes de civisme registrades en l’Ordenança de Convivència Ciutadana, per la qual cosa no hauran de produir molèsties al veïnat, i hauran de mantindre net el seu entorn, cosa que serà revisada cada dia per la Policia Local. Tampoc es podran tallar els carrers sense la pertinent autorització municipal.

Pel que respecta a la música i el seu volum, destaca que no estarà autoritzada fins al dia 20 de de setembre  a les 22 hores. El volum mai haurà de sobrepassar els 45 decibels d’en la via pública, tal com registra la legislació vigent. La música podrà posar-se fins a les 4 de la matinada en les jornades de divendres i dissabte, mentre que la resta de dies es podrà posar fins a les 2 de la matinada. A partir d’aquesta hora podrà ser d’ambient, encara que davant qualsevol requeriment, aquesta haurà de cessar.

D’altra banda informar que els residus voluminosos que no s’utilitzen o no es vulguen després de les festes, com a sofàs, matalassos, taules, cadires o neveres, per exemple, hauran de depositar-se al costat dels contenidors de RSU (color verd) el dijous 3 d’octubre a partir de les 20 hores, perquè el divendres 4 al matí els reculla el Servei Municipal de Recollida de Voluminosos.

A més també es disposa de l’ecoparc de la localitat per a depositar aquests residus, que estarà obert els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores, mentre que els dissabtes i diumenges estarà operatiu de 10 a 14 hores. Els dimecres i festius estarà tancat.

Assenyalar que els components dels casals seran els responsables de les infraccions i sancions que s’establisquen en cas que es depositen en la via pública els residus sòlids urbans fora de l’horari, lloc o condicions marcades per a garantir la seguretat i salubritat  en la localitat.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, sol·licita per tant, la col·laboració ciutadana perquè “entre totes els persones aconseguim fer que Almenara siga un municipi de referència, on les Festes Patronals, siguen l’ocasió per a la diversió i el gaudi de tots els actes per als veïns i veïnes, respectant a la resta de la ciutadania aconseguint  una harmonia i adequada convivència ciutadana”.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

El colectiu jove de Compromís per Vila-real insisteix que retiren les condecoracions al rei emèrit

Fa dos mesos, Compromís per Vila-real sol·licitava que Govern i Fiscalia prengueren cartes en l'assumpte i investigaren i auditaren les presumptes actuacions fraudulentes del monarca.

Confirmen el processament de Trenzano per falsedat documental: “No es van complir els controls”

Trenzano haurà de respondre per les ajudes atorgades a les dos empreses vinculades al germà del president de la Generalitat.

Dermatologia del General d’Alacant ja ha diagnosticat este any 25 casos de melanoma

Per a la millora del diagnòstic d'esta mena de càncer, l'Hospital d'Alacant va incorporar un microscopi confocal làser in vivo, eina d'última generació per a la detecció precoç del melanoma maligne.

El TSJCV confirma la condemna al home que va abusar d’una xiqueta de 12 anys

Els magistrats han desestimat així el recurs d'apel·lació interposat pel penat contra la sentència de 9 anys i 9 mesos.

Onda presenta unes comptes solvents amb 4,8 milions de liquiditat en el banc

No obstant això, els mateixos tècnics també avisen sobre una previsió de dèficit de 4.964.261 euros a final d'any en cas que la Generalitat Valenciana i el Govern d'Espanya no salden els seus deutes amb Onda.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià