ALMENARA CELEBRA LA PRIMERA MÀSTER CLASS NADALENCA DE SPINNING

Continua la renovada programació esportiva nadalenca d’Almenara, que va arrancar el passat 10 de desembre amb la innovadora màster class de freestyler i que ha continuat aquesta mateixa vesprada amb una màster class de spinning, una modalitat esportiva que té arrelament en el municipi, ja que forma part de l’oferta esportiva anual i que cada any celebra una classe especial en el passeig marítim de la localitat quan arriba l’època estiuenca. En aquest cas, les més de 50 bicicletes estàtiques de la prova s’han situat en ple centre històric, en la plaça de la Font, al costat del carrer Major. La classe estarà impartida tant per José Torres (monitor habitual) i Simón que s’encarrega de les classes estiuenques.

Les activitats de Nadal, seguiran dissabte que ve 30 de desembre, dia en el qual es realitzarà la XIV edició de la Sant Silvestre d’Almenara, que també arribarà plagada de novetats, doncs, s’abandonen els voltants de l’edifici de l’ajuntament, que era el punt de partida i meta i es trasllada també al centre històric de la localitat, com en el cas del spinning, amb eixida i meta en la plaça de la Font, per la qual cosa la prova passarà per tot el nucli antic del municipi al llarg d’un circuit d’un quilòmetre al qual se li donaran dues voltes per a completar els dos quilòmetres de la popular prova passant per la zona comercial.

En aquesta prova es lliuraran trofeus tant als tres primers xics com a les tres primeres xiques, així com es premiarà a la millor disfressa individual i al millor de grup. A més com és costum, es realitzarà una “xocolatà” per a públic i participants a càrrec de les mestresses de casa de la localitat. La Sant Silvestre estarà organitzada des de l’Ajuntament d’Almenara, amb la col·laboració del club XTREM Almenara.

CatalanSpanish