Almenara celebrarà la setmana de la Dona del 8 a l’11 de març amb diverses activitats

Amb la inauguració en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire d’Almenara de l’exposició col·lectiva fotogràfica titulada ‘Dones’, a càrrec dels socis i sòcies del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) començaran dijous que ve a Almenara els actes commemoratius de la Setmana de la Dona que es perllongarà fins al diumenge 11 de març.

Els actes continuaran el divendres 9 al matí amb la realització de diverses activitats gimnàstiques per a les persones majors en la Plaça 8 de Març. El dissabte, a les dotze del migdia, des del Casal Jove s’oferirà el contacontes ‘Un conte per la igualtat…. Qui fa les feines de casa?’, en el qual la temàtica de la igualtat i els seus valors es transmetran al públic infantil.

El dissabte a la vesprada, a les set, en el Saló d’Actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire, l’associació cultural Recull d’Almenara oferirà l’obra teatral ‘Laura no vol ser xiqueta de conte’ interpretada per xiquets i xiquetes de cambra i sisé de primària. Destacar que l’entrada a l’obra serà una aportació voluntària que es donarà a l’associació Salvem l’Agüelet.

Les activitats conclouran el diumenge 11 de març amb doblet. Al matí, a partir de les 10 amb eixida des de la Plaça 8 de Març se celebrarà la ‘Marxa de la Dóna’ per a tots els públics, que tindrà un recorregut de 4,5 quilòmetres pel terme municipal.
A la vesprada, en el Saló d’Actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire, arribarà el Concert per la Dona, a càrrec de Xilcoralxes, que amb les seues cançons posaran el colofó a la programació.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez ha convidat a veïns i veïnes de la localitat a la participació en totes les activitats programades amb motiu de la Setmana de la Dona, al mateix temps que ha agraït a les associacions i entitats col·laboradores la seua aposta per participar en la programació d’enguany.

CatalanSpanish