20.5 C
Valencia

Almenara ofereix a les falles de la localitat espais públics per a guardar els monuments

L'alcaldessa informarà puntualment els presidents de les novetats que es vagen succeint.

- Publicitat -AVL

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha posat a la disposició de les dues falles de la localitat espais públics perquè puguen emmagatzemar i guardar els seus monuments fins que es conega una nova data per a poder realitzar les celebracions, atenent sempre criteris sanitaris. Pérez ha destacat que “habilitarem espais públics o buscarem els pertinents per a poder emmagatzemar les falles davant la situació actual”.

També ha comunicat l’alcaldessa que a mesura que vagen rebent informacions s’aniran comunicant a les dues comissions de la localitat les novetats que puguen anar sorgint quant a l’abast de l’ajornament o suspensió de les falles.

En el cas de la Falla plaça dels Pescadors, al no haver realitzat encara la plantà, les peces i ninots aniran directament al magatzem que es designe. Mentrestant, en el cas de la Falla El Compromís, que va plantar dissabte passat, es parlarà amb l’artista per a trobar la millor solució per a poder desmuntar-la i guardar-la de la millor forma possible.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,620FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià