Els majors d’Almenara podran gaudir d’un gimnàs a l’aire lliure en la zona del sector 1

El consistori instal·larà sis aparells per a realitzar exercicis en el Sector 1.

240

L’Ajuntament d’Almenara té previst crear un gimnàs a l’aire lliure per a majors en la zona del Sector 1 de la localitat, molt prop del Centre de Salut i de la rotonda del Agüelet.

Segons l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, “hem vist que es tracta d’una necessitat i volem impulsar aquest tipus de parcs amb aparells per a realitzar exercicis físics en la localitat amb l’objectiu d’impulsar l’exercici i la vida saludable”.

Els aparells s’instal·laran en una zona bastant freqüentada, especialment per la gent que passeja, molt prop del centre urbà.

Segons l’alcaldessa, el parc gimnàstic “estarà compost per sis aparells inicialment, amb els quals a través d’exercicis es podrà treballar totes les parts del cos”.

En aquests moments des de la coordinació de l’àrea d’esports s’estan seleccionant les maquinàries necessàries i sol·licitant els pertinents pressupostos per a la seua posterior adquisició i instal·lació.

Cal assenyalar, que aquest gimnàs a l’aire lliure amb els sis aparells que s’instal·laran serà a més un complement al gimnàs municipal i a les classes de gimnàstica per a majors que s’ofereixen des del consistori, classes que imparteix Joan González, i que tenen una gran acceptació ja que ronden els 60 inscrits.