19.9 C
Valencia

ALMENARA LLANÇA UNA APP PROMOCIONAL DE COMERÇOS I LLOCS D’INTERÈS LOCAL

- Publicitat -AVL
- Publicitat -
  • La iniciativa es troba en fase de proves, per la qual cosa s’estan recopilant els comerços que vulguen participar.

L’Ajuntament d’Almenara ha llançat en fase de proves una APP local denominada “Almenara” en la qual es pretén oferir un directori amb telèfons i adreces dels llocs d’interés local, tant en el capítol de patrimoni, com a municipals o serveis, així com promocionar i facilitar l’accés de veïns i visitants als comerços de la zona.

En aquests moments s’està ampliant la base de dades comercial per a comptar amb l’oferta més àmplia possible. Per açò s’està sol·licitant a les empreses i comerços locals que si estan interessats a aparéixer remeten un correu electrònic a [email protected] En ell han d’incorporar el nom de l’empresa i comerç, el tipus que és (alimentació, roba, bar…), un nom de contacte, un logotip o imatge de l’empresa i seria convenient encara que no necessari la presència dels telèfons de contacte i d’un correu electrònic.

L’APP de moment està disponible per a terminals amb sistema Android i es pot descarregar des de la web www.almenara.es directament o a través d’un lector de codis QR. Assenyalar que l’APP és gratuïta, però que en el moment de la instal·lació apareixerà un missatge advertint que és possible que el seu ús coste diners. Açò fa referència a les trucades telefòniques que es realitzen als nombres que allí apareixen, ja que en cridar l’operadora de cada persona cobra com qualsevol trucada convencional segons la tarifa contractada, o siga, el mateix que si es cridara des de contactes.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,565FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià