Almenara reforçarà el servei d’atenció turística aquest estiu amb dues persones més

L’Ajuntament d’Almenara reforçarà el servei d’atenció turística de la localitat amb dues contractacions per a realitzar funcions d’informació i promoció turística del municipi aquest estiu, tot això a través d’una subvenció de la Diputació de Castelló, segons ha explicat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez.

La convocatòria per a les places ja està operativa en Labora.

Totes les persones interessades en aquestes places hauran d’inscriure’s fins al 8 de juliol (inclusivament) directament en el SERVEF a través de la seua pàgina web (www.labora.gva.es) i buscar l’Oferta d’Ocupació número 527137.

Segons la convocatòria, les persones aspirants hauran de disposar, preferentment, de titulació de Grau o formació bàsica en les especialitats de turisme, idiomes o altres vinculades a la dinamització de recursos turístics, o experiència prèvia. De fet hauran d’adjuntar el curriculum vitae en PDF.
Les dues persones seleccionades començaran a treballar el 15 de juliol durant els pròxims 3 mesos en modalitat de contracte eventual per a obra o servei determinat, a temps parcial al 75%.

CatalàEspañol