El jutjat de Nules suspén la declaració de la secretaria de l’Ajuntament d’Almenara

El nou advocat de la secretària ha sigut, el que ha sol·licitat l'ajornament, els motius que al·lega són, la baixa per enfermetat.

250
"/>
El Conseller ha visitat el CEIP Censal per tal de conèixer el funcionament d'una classe amb un auxiliar de conversa, acompanyat pel secretari autonòmic d'Educació, Miquel Soler, així com el regidor d'Educació de Castelló, Enric Porcar.

El jutjat de Nules ha acceptat la suspensió de la declaració de la secretària de l’Ajuntament d’Almenara, Paloma Sanz Barrera, que estava prevista per a avui, per les acusacions sobre l’alcaldessa del municipi Estibaliz Pérez, per col-locar supostament al Cap de Policia de la localitat.

El nou advocat de la secretària ha sigut, el que ha sol·licitat l’ajornament, els motius que al·lega són, la baixa per enfermetat, a més que tenia altres causes programades per a avui. Encara no hi ha una nova data per a la seua celebració.

Cal recordar que, Estibaliz Pérez, que quan va eixir aquesta denúncia a la llum, va declarar que “aniré al jutjat, quantes vegades em criden i ho explicaré, explicaré la veritat, explicaré el que estem patint, el que està fent aquesta dóna a l’Ajuntament d’Almenara. I també em dirigiré a qui corresponga per a protegir als treballadors de l’ajuntament i perquè Almenara, ni cap poble, és mereixem que una persona així paralitze el seu Ajuntament”.