El Casal Jove d’Almenara acull els exàmens del primer quadrimestre del Trinity College London

El segon quadrimestre es perllongarà des del 20 de febrer fins al 28 de juny.

401

El Casal Jove d’Almenara ha acollit la celebració dels exàmens del primer quadrimestre dels cursos d’anglès del Trinity College London que s’imparteixen en el mateix local. D’aquesta manera continua la progressió dels cursos oficials, així com realitzant-se l’objectiu del govern local que els exàmens es realitzaren en el Casal Jove per a evitar desplaçaments a altres localitats.

El pròxim 20 de febrer començarà el segon quadrimestre que es perllongarà fins al 28 de juny, per a tancar les classes i exàmens abans del parèntesi estiuenc i la nova temporada del Trinity. Destacar que els certificats del Trinity estan reconeguts en tota Europa, en tenir l’acreditació Of Qual, formar part del EQF (European Qualifications Framework), però a més estan avalats pel Ministeri d’Educació i la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.

Pel que fa a les classes, en aquest segon quadrimestre destaca la novetat de les sessions de ‘speaking’ amb nadius anglesos, dues vegades al mes per als alumnes amb l’objectiu de fomentar el diàleg en la llengua anglesa. A més també s’ofereixen directament els cursos en nivells A2 (dimecres de 19 hores a 20.30), B1 (dimarts i dijous de 19.00 a 20.30) i B2 (dimecres de 17 a 19 hores i un dissabte al més d’11:00 a 13.30), així com C1 (encara per determinar). També es poden ampliar els cursos a altres nivells depenent de la demanda. Totes les persones interessades poden informar-se en el Casal Jove preguntant per la professora Ana Castelló.